Zomerse Chi Neng retraite – augustus 2021 – VOL

4daagse zomerretraite – 3daagse healingretraite – 7daagse Deep Sea Diving; augustus 2021 – VOLGEBOEKT

De zomerse retraite, de healing retraite en de combinatie van beiden zijn allemaal al volledig volgeboekt.

Na heerlijke weken in de zomer van 2020, bij de Hof van Axen, ook dit jaar weer verschillende mogelijkheden:

- Maandag 16.08 tot donderdag 19.08 een vierdaagse zomerse retraite (met drie overnachtingen).
- Vrijdag 20.08 tot zondag 22.08 een healing retraite (met twee overnachtingen).
- De mogelijkheid om deze beide retraites te combineren, met in totaal 6 overnachtingen.

De eerste vier dagen worden zoals vorig jaar: Chi Neng, meditatie, beweging, verdieping, verstilling. Zwemmen, wandelen, buiten, lekker eten aan lange tafels.

De driedaagse healing retraite geeft meer ruimte om naar binnen te keren. Volledig aanwezig te zijn in jouw proces. Open / close. La Qi. Langere tijd achter elkaar. Klanken, langere tijd achter elkaar. Mind stil, we laten Qi het werk doen. Volledig aanwezig, in vertrouwen, in verbinding. Om hieraan deel te nemen wordt echt van je gevraagd je voor minstens 100% in te zetten; volledig commitment aan jouw healing (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, ...).

The real essence lies in your heart

VOOR WIE
Deze zomerse retraite is geschikt voor een ieder die Chi Neng (Zhineng) wil integreren in zijn of haar leven. Of je nu te maken hebt met een gezondheidsuitdaging, emotioneel uit balans bent of een hoofd hebt die (te)veel aanwezig is, je bent welkom. Of je nu al Chi Neng (Zhineng) docent bent, van plan bent om de opleiding te doen of het doet voor jezelf, je gezondheid en/of je rust en balans in het leven, je bent welkom. Juist het samenzijn vanuit alle mogelijke disciplines, aandachtspunten en ervaring zorgt ervoor dat we werkelijk kunnen leren. Voorbij vorm. En vooral, dit zijn dagen VOOR JOU. JOUW retraite. Niet de vorm, niet de theorie, maar jij als mens, dat is waar het om gaat. Terug naar JOUW ESSENTIE.

DE HOF VAN AXEN
De Hof van Axen is een beetje mijn tweede thuis, vooral als het gaat om dit soort retraites. Ik kom hier al jaren en de locatie - binnen en buiten - , Jan en Sonja, het eten, het meer en het bos ... alles klopt. Het Qi Veld van de Hof helpt om je na het eerste dagdeel al het gevoel te geven dat je alles achter je hebt gelaten en je vol vertrouwen kunt overgeven aan wat er is en wat er mogelijk is.

INSCHRIJVINGEN
Vanwege alle financiële uitdagingen die ik heb gehad (en nog steeds heb) doordat er van alles is afgezegd en verschoven vanwege Covid-19, ga ik de inschrijvingen dit aankomende jaar iets anders doen.

Je betaald een bedrag aan als bevestiging van je inschrijving (150 euro). Stel dat je je inschrijving terugtrekt of het kan onverhoopts niet door gaan, dan ontvang je 100 euro retour (dus ben je 50 euro kwijt aan inschrijf- / administratiekosten of hoe je het maar wilt noemen). Ik moet helaas dit soort maatregelen wel nemen na alle interessante lessen die ik heb mogen leren het afgelopen jaar.

Ook heb ik de prijs moeten aanpassen. Daarvoor in de plaats krijg je: een kleine groep, 1persoonskamer, veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Mocht je belangstelling hebben, laat me dit zo snel mogelijk weten. Er zijn tien slaapkamers en vanwege de huidige omstandigheden zullen deze niet gedeeld worden. Vol is dus vol.

You are not a drop in the ocean, you are the entire ocean in a drop

PRAKTISCHE INFORMATIE

16.08 - 19.08 2021
€525
20.08 - 22.08 2021
€400
16.08 - 22.08 2021
€875
Hof van Axen - Witteveen