ZOMERABONNEMENTEN

Zomerabonnement Healing - rust in en om je heen

Het is zomer. Vakantie, naar buiten toe, de natuur in. De zomer is ook het moment waar je bewust kiest voor rustmomenten. Jezelf opladen en herstel na het afgelopen jaar. De zomer is dan ook het perfecte moment voor een speciaal aanbod; Zomerabonnement Healing.

Blijf in balans deze zomer. Yin en Yang. Binnen en Buiten. Stilte en Actie. Je lichaam ontspant, je hart opent zich en je hoofd wordt stil. Ervaar eenheid met jezelf en de natuur waar je je in bevindt. Kom weer in contact met wie je bent.

Zelf ervaar ik vaak aan het einde van de zomer dat mijn lichaam en hoofd net pas een beetje tot rust zijn gekomen en dat ik nog wel wat langer vakantie had gewild. Om dat dit jaar voor te zijn heb ik dit speciale aanbod; door gedurende de komende twee maanden regelmatig de Healing Meditaties te blijven doen, herstellen we sneller en kunnen we meer genieten van onze vrije tijd.

Deze zomer heb je onbeperkt toegang tot mijn Vimeo kanaal waar je alle healing sessies van het afgelopen jaar kunt bekijken en ervaren. Tevens start vanaf zondag 30 juli ook weer de wekelijkse live sessies (iedere zondagochtend van 09.00 - 09.30 uur) en kun je aansluiten in een sterk live Qi Veld. Daar ervaar je nog meer verdieping, stilte en herstel van je hele systeem wanneer we ons met elkaar verbinden in het qi-veld.

Voor de maanden juli en augustus betaal je 22,50 euro (normaal is dit 30,00 euro). Daarna stopt het abonnement automatisch.

Zomerabonnement Gevorderd - meer kennis, diepgang en persoonlijke ontwikkeling

Ben jij al langere tijd bezig met Chi Neng Qigong en heb je nu wat extra tijd voor die verdieping? Ga dan voor Zomerabonnement Gevorderd; het abonnement voor diegenen die net dat stapje extra willen.
De diepte induiken qua theorie, beweging en in jezelf.

"Steeds meer begin ik de essentie van Chi Neng te begrijpen, te voelen, te ervaren. Jouw eenvoudige uitleg waardoor alles ineens in een ander licht komt te staan. Niet alleen de bewegingen, maar het dagelijkse leven en hoe ik hier in sta. Mijn dank is groot."

Was jij nog op zoek naar welk boek je wilde lezen deze zomer? Of hoe je jezelf kon verdiepen in de achterliggende theorie, de bewegingen en vooral de verbinding tussen het dagelijkse leven en Chi Neng Qigong? Dan is dit aanbod echt wat voor jou!

In de maanden juli en augustus krijg je onbeperkt toegang tot mijn Vimeo kanaal; toegang tot alle eerder opgenomen healing/meditaties, trainingen én de maandelijkse supervisie opnames waar we diep ingaan op Daily Life / Daily Practice. Tevens kun je aansluiten bij de live momenten via Zoom in de maand augustus.

Extra bij dit Zomer abonnement en super waardevol; in deze zomermaanden kun je je Chi Neng of Healing vragen per mail aanleveren. Eind juli wordt hier een speciale opname van gemaakt en op 31 augustus kun je live je vragen stellen tijdens een gezamenlijke online supervisie. Deze sessies geven enorm veel verdieping!

Speciaal voor de maanden juli en augustus betaal je eenmalig 42,50 euro (normaal is dit 70,00 euro). Na deze twee maanden stopt je abonnement automatisch.

Geniet van de opnames en ik zie je graag tijdens het gezamenlijk Zoom moment in augustus (of tijdens een van de trainingsessies waar je uiteraard in augustus ook bij kunt aansluiten!)