zz__oud__Zakelijk

Bedrijven, medische centra, fysiopraktijken, patientenverenigingen etc.

Jarenlang heb ik gewerkt in functies van management assistente, directiesecretaresse tot communicatie adviseur van diverse grote en internationale bedrijven. In deze tijd ben ik zelf door meerdere medische molens gegaan en was het vaak langere tijd niet mogelijk om te werken.

In deze fase heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat er een bredere ondersteuning in het proces nodig is. Niet alleen maar een ondersteuning op het fysieke niveau,  maar vaak ook op het emotionele en mentale niveau. Hierdoor is een snellere en betere terugkeer naar het werk mogelijk. Een win win situatie voor alle betrokkenen!

Door mijn eigen zoektocht en ervaringen ben ik nu sterker, gezonder en vitaler dan ooit tevoren. Heb ik het ziekenhuis al ruim 15 jaar niet meer van binnen gezien. En ben ik mensen, privé en zakelijk, gaan begeleiden in hun proces van 'beter worden'.

Inzet bij bedrijven
Denk aan individuele begeleiding van werknemers of cliënten bij - langdurige of regelmatig terugkerende - ziekteverzuim, burnout, rug-/schouder-/nekpijn, onbegrepen klachten, psychische klachten door stress en/of emotionele (thuis)situaties, etcetera. 

Tevens begeleiding van cliënten, individueel en in groepen, die te maken hebben (gehad) met kanker.