Mini retraite – Hof van Axen 18 t/m 20 april 2019 – VOLGEBOEKT

Mini retraite – lente, volle maan en ‘het volgen van je zielenpad’

Deze retraite is reeds volgeboekt. Van 9 tot 13 september wordt er weer een retraite op De Hof van Axen georganiseerd. Deze retraite zal in het teken staan van uitdagingen op het gebied van je gezondheid. Binnenkort hierover meer.

Uiteraard zijn er gedurende de retraite in september de volgende elementen ook aanwezig: integer, liefdevol, openhartig, vrijheid, ruimte, stilte momenten, natuur, bijzonder eten, wandelen en zwemmen in het meer voor wie wil.

Zet hem alvast in de agenda of stuur me een mailbericht als je al op de lijst wilt komen te staan

__________________________________________________________________________________________________________

Van donderdag 18 april t/m zaterdag 20 april organiseer ik een korte retraite in mijn favoriete Hof van Axen. Een moment tussendoor voor en met jezelf. Een aantal dagen van rust, stilte, natuur, beweging, meditatie, ruimte, stilte, humor en natuurlijk heerlijk eten, zwemmen en wandelen.

Deze dagen vallen energetisch gezien op een heel bijzonder moment. De lente heeft hoogstwaarschijnlijk aan alle kanten zijn intrede gedaan en we genieten volop van de opbloeiende natuur. Het is niet voor niets dat de Volle Maan van vrijdag 19 april ook de maan van Ontwaken en Wedergeboorte wordt genoemd. We zullen dan ook volop gaan genieten van de lente energie in combinatie met de energie van de Volle Maan en daar bewust mee aan de slag gaan.

Ook de energie van de Maya kalender helpt mee deze week. Deze week zitten we middenin het levenspad van de Witte Hond. De energie van dit levenspad heeft alles te maken met ‘trouw zijn aan jezelf’, ‘leven met hart en ziel’, ‘op een lijn komen met jezelf’ en ‘het volgen van je zielenpad’. Allemaal thema’s die worden verweven in het programma, waar uiteraard Qigong, opstellingen en meditaties de hoofdrol spelen.

Een echte mini retraite. Een moment tussendoor. Het juiste moment om even stil te staan bij jezelf, bij waar je nu staat en waar je heen gaat. Een moment tussendoor om even op te laden zodat je als 'opnieuw geboren', vol energie en in contact met je passie weer naar huis gaat.

Wie wil dat nou niet 😉

Onkosten
Het bedrdag voor deze mini retraite is 325,00 euro. Dit bedrag is inclusief btw en inlcusief:
- twee overnachtingen; op basis van een 2-persoonskamer
- volpension; volledig verzorgd door een eigen kok, biologisch en vegetarisch en over- overheerlijk!
- drie dagen een bijzonder mooi en passend programma bij de energie van dit jaargetijde. Daarnaast wordt het programma altijd ter plekke verdiept afhankelijk van de energie van de groep en jij als individu
- volop ruimte en vrije tijd om te wandelen in de omringende bossen of te zwemmen in het meer

PRAKTISCHE INFORMATIE

18.04 t/m 20.04 VOLGEBOEKT
10.00 uur donderdagochtend tot 16.00 uur zaterdagmiddag
Hof van Axen - Witteveen
€325.00

Aanmelden mini retraite Hof van Axen