ONLINE

Een- tot driemaal per week een mogelijkheid om online samen te trainen met een groep.

Het voordeel van samen zijn en samen trainen - ook al is het online -is dat je vaste momenten per week hebt die voor jou zijn. Om sterker te worden in wie jij bent. Om balans te ervaren in je lichaam. Rust en stilte in je hoofd. Je te verbinden met je hart.

Op de woensdagochtend en de donderdagavond duren de lessen een uur. Mocht je niet kunnen staan, dan kun je de lessen zittend doen. Als het niet mogelijk is om de bewegingen fysiek uit te voeren, dan blijf je met je ogen dicht aanwezig en visualiseer je de bewegingen. Ook met 'alleen' het visualiseren van de bewegingen en het aanwezig zijn in het gezamenlijke, sterke Qi Veld zal de Qi, de levenskracht, de energie weer door je heen gaan stromen. Ook met het visualiseren van de bewegingen wordt je hele zijn geraakt.

De zondagochtend zijn momenten waar we met z'n allen zitten. De bewegingen zijn minimaal en zacht. Het informatie veld sterk en liefdevol.

Eens per maand is er de mogelijkheid om aan te sluiten in een ochtend vol met verdieping. Verdieping in jezelf. In het voelen. In de beweging. In het begrijpen. In de stilte. In het hele Qi Veld. Absolute aanrader voor diegenen die al wat langer bezig zijn met Chi Neng Qigong en een stap verder willen.

En ... soms zijn er extra momenten. Zoals een Healing Circle op dinsdag 8 maart a.s. voor internationale vrouwendag. Dit moment, deze avond, deze meditatie gaan we in verbinding met vrouwen over de hele wereld EN zullen we ons vanuit het hart verbinden met de mensen in Ukraine.

Je bent welkom.

ONLINE TRAINING

ONLINE WEKELIJKS -
maand mei

woensdagochtend en donderdagavond - Chi Neng Qigong training.
zondagochtend - meditatie / healing.
LEES MEER

ONLINE WEKELIJKS -
maand juni

woensdagochtend en donderdagavond - Chi Neng Qigong training.
zondagochtend - meditatie / healing.
LEES MEER

ONLINE VERDIEPING -
maandelijks

Eens per maand  een moment waar we een diepe duik nemen in de combinatie van theorie en praktijk.
LEES MEER