Meditatieavond in Groningen

Meditatieavond in De Ginkyozaal, De Borghoeve – Groningen

De essentie van meditatie is niets meer of minder dan het je volle aandacht geven aan de ervaring van het huidige moment.

Een geweldige voorbereiding op de dag met Xie Chuan!

Op zondag 7 oktober wordt er voor het eerst een 'chanting' dag georganiseerd met Zhineng leraar Xie Chuan; het herhalen van eenzelfde klank, zonder tijd, zonder mind, net als in het oorspronkelijke Zhineng ziekenhuis in China. Zie voor meer informatie het item over deze dag.

Als voorbereiding organiseer ik op zaterdag 6 oktober eerst een intensieve Zhineng - Chi Neng Qigong - training om helemaal los te zijn van je mind, je gedachten, je wensen en eisen, je verwachtingen. Volledig in het lichaam en stil in het hoofd.

Voor integratie hiervan en om je optimaal te ondersteunen voor de zondag is er op zaterdagavond ook een Nadabrahma meditatie, ook wel de zogenaamde zoom meditatie genoemd. Een half uur klank, een kwartier overgave in een bepaalde bijbehorende beweging en daarna stilte. Een betere voorbereiding op de zondag kan ik me niet voorstellen ...

De avond start om 19.30 uur en rond 21.00 uur sluiten we weer de deuren.

Trek makkelijk zittende kleding aan en kom op tijd. Dan kun je rustig aankomen en je plekje inrichten met een van de aanwezige matjes en kussentjes. Verder hoef je niets extra's mee te nemen.

nb: de zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondag de hele dag zijn als pakket te volgen en/of als losse onderdelen. Aan jou de keuze.

PRAKTISCHE INFORMATIE

06.10
19.30 - 21.00
Ginkyozaal van De Borghoeve - Verlengde Hereweg 187 Groningen
€15.00 als losse avond
€10.00 als je ook aanwezig bent op de training in de middag

Inschrijven Nadabrahma meditatieavond zaterdag 6 oktober 2018

Nadabrahma meditatie 3