Jaartraject – HEALING

JAARTRAJECT HEALING - €150

Een jaar lang iedere zondagochtend een live healing én toegang tot meer dan 75 healing-meditaties.

Door in te stappen in dit traject voor een heel jaar, ervaar je een commitment aan jezelf dat dit jouw jaar wordt. Jouw jaar waar je HEEL wordt, heel blijft.

Healing is je HEEL voelen.
Ervaar eenheid, balans, rust en vertrouwen,
op alle vlakken.

Maak dit jouw jaar ❤️

Door wekelijkse live sessies en een database vol met healing/meditaties ervaar je steeds meer rust, vertrouwen en kracht. Je voelt dat alles anders wordt. Je mind wordt steeds stiller. Je lichaam sterker en in balans. En je hart … je hart opent, vol vertrouwen, zacht en krachtig tegelijkertijd.

Waarom Chi Neng Healing
In het algemeen is jouw energie redelijk in balans. Echter door ziekte, door ervaringen in ons dagelijkse leven en door maatschappelijke veranderingen en gebeurtenissen wereldwijd, kan het zijn dat jouw rust, gezondheid en vertrouwen veranderen en soms zelfs volledig verdwijnen.

Jouw lichaam, jouw leven
Jij voelt steeds meer wat er wel en niet klopt in jouw lichaam. Je weet als het ware precies waar jouw levensenergie stagneert. En als je dan bij een arts terecht komt, wordt het ineens een heel verhaal en voor je het weet word je een ziekte of een statistiek.

Ik was daar ook. En maakte toen de keuze voor het leven van mijn leven ... op mijn manier.

Een plek waar alles samenkomt
Tijdens mijn reis naar een sterker en gezond lichaam, meer stilte in mijn hoofd en een diep vertrouwen in mijzelf kwam ik jaren geleden Chi Neng Qigong tegen. De pijn in mijn rug verdween, hormonaal kwam alles weer in balans en er verdween een mist uit mijn hoofd.

Gedurende mijn eigen zoektocht miste ik een plek waar alles in eenvoud bij elkaar kwam. Een plek van herkenning. Een plek waar je een bevestiging ervaart voor hoe alles met elkaar verbonden is. Een plek met informatie, voedend en inspirerend tegelijkertijd.
Vanuit mijn ervaring en mijn eigen zoektocht richtte ik Chi Neng Healing op. Ik wilde verbinden en ik wilde de reis naar gezondheid weer eenvoudig maken.

Healing meditaties
Chi Neng Healing is ontstaan vanuit alle Chi Neng Qigong principes en vanuit mijn jarenlange kennis en ervaring. Een Chi Neng Healing Meditatie is een moment waar we direct naar het Qi Veld gaan vol met helende informatie. Zachte bewegingen als liefdevolle aanrakingen. Een bedding als een veilig samenzijn. Een informatieveld vol van unlimited possibilities in plaats van beperkingen, statistieken en angsten.

Voor mij, voor jou, voor het grotere geheel
Je ervaart een enorme kracht door het samenzijn.
Je wordt stil en je lichaam ontspant.
Je ziet dat je niet alleen bent.
Je voelt je gedragen, gesteund.

Door deze diepe aanwezigheid in een informatieveld vol van positieve informatie voelt jouw lichaam weer als heel. Jouw celgeheugen begint in vebinding te komen met zijn oorspronkelijke informatie. In de diepe rust van de meditatie ervaar je beweging en verandering vanbinnen. Fysiek. Emotioneel. Mentaal. En spiritueel.

Het is tijd voor een volgende stap…
De wereld verandert.
Jij verandert.
De keuzes die je moet maken veranderen.
Je wordt aan de ene kant sterker, je ziet en voelt meer dan ooit tevoren. Aan de andere kant lijkt het alsof je lichaam het zwaarder krijgt en met heel andere uitdagingen te maken krijgt. Soms wankelt de balans tussen de helderheid van je hoofd, je open hart en de kracht van je lichaam. En lijkt het alsof je terug wordt gezet in de wachtstand. Soms voelt het alsof je zelfs 20 stappen terug hebt gezet.

En je bent niet de enige.

Jaartraject HEALING
Stel je voor dat je voor het komende jaar jezelf een belofte maakt om iedere zondagochtend aanwezig te zijn voor de Chi Neng Healing Meditatie.
Stel je voor dat je doordeweeks nog minimaal een keer een moment neemt om de healing te herhalen op het Vimeo kanaal.
Stel je voor dat jouw lichaam steeds meer begint te begrijpen dat er verandering mogelijk is.
Stel je voor dat jouw mind steeds stiller wordt en je opnieuw leert luisteren naar binnen.
Stel je voor dat jouw hart zachter wordt en zich opent voor jou en het pad wat jij loopt.

Stel je voor dat dit JOUW jaar wordt waarin je HEEL wordt?

Alleen is al één
Een van de belangrijkste lessen voor mij het afgelopen jaar was de ontdekking van de kracht van de groep. Er is zoveel meer mogelijk in samen zijn. Het Qi Veld is krachtiger als je je verbindt in het Veld met anderen.

Ook als je er niet live bij aanwezig kunt zijn en op een later moment de opnames volgt, ervaar je eenzelfde liefdevolle energieveld. Het is onvoorstelbaar wat er mag transformeren op het moment dat je je aansluit in een groter Veld, in een Samen Zijn, op welk moment dan ook. Wij zijn AL EEN, jij bent niet alleen.

Wat levert een sessie van een half uur jou op
De sessie van een half uur geeft iedere keer weer precies wat je nodig hebt.
- Je komt thuis in je lichaam
- Pijn verdwijnt
- Je energieniveau wordt sterker, krachtiger
- Onrust lost op
- Je hoofd wordt stil en helder
- Je hart stroomt over van vertrouwen
- Je voelt je verbonden met en gesteund door een grote groep mensen
- Het is niet meer eenzaam, we zijn samen één

Heb jij op dit moment een uitdaging op het vlak van jouw gezondheid
Als je echt midden in een uitdaging zit in jouw leven, bijvoorbeeld op het gebied van je gezondheid, dan nodig ik je uit om iedere dag de tijd te nemen voor een van de healing meditaties. Alle healing meditaties zijn en worden opgenomen en vind je terug op mijn eigen Vimeo kanaal. Let op, jouw gezondheid is niet alleen jouw fysieke gezondheid. Jouw mentale, emotionele en spirituele gezondheid zijn allemaal verbonden met elkaar. Tijdens deze Healing Meditaties worden alle vlakken aangesproken.

Er bestaat nergens anders een combinatie van
healing en meditatie
op dit niveau

Het Jaartraject Healing;
- Elke zondagmorgen een live healing meditatie via Zoom, van 09:00 tot 09:30 uur
- Toegang tot meer dan 75 healing meditaties op mijn Vimeo kanaal
- Na aankoop krijg je inloggevens en toegang voor een heel jaar
- De betaalt slechts €150,- voor een jaar, inclusief btw
- Als je kiest voor een betaling in termijnen, dan betaal je €17,50 per maand, inclusief btw

Aanmelden

Om onze energiebalans op alle niveaus stabiel te houden of zelfs te vergroten, is het enorm ondersteunend om je aan te sluiten in een Qi Veld – een informatieveld – waar liefde, openheid, veiligheid en healing normaal is.

Een omgeving waar jij altijd gezien wordt als HEEL.

Altijd.

Door het doen van de vloeiende, meditatieve bewegingen is het alsof jij keer op keer de knop van jouw zelfhelende vermogen indrukt. Je herschrijft als het ware de informatie van jouw celgeheugen. Je ervaart een diep vertrouwen in het pad wat jij loopt en je wordt krachtiger dan ooit tevoren. Dit alles verweven in eenvoud en rust.

"Deze healing meditaties zijn versterkend, bekrachtigend en transformerend voor iedereen."

"Het geeft me enorm veel innerlijke rust, lichamelijke ontspanning en maakt me vooral bewust om in het NU te zijn."

"Heel erg bedankt voor alle energie, aandacht en liefde die aanwezig zijn in al jouw sessies."

"Dank dank dank voor je wonderbaarlijke healing vanmorgen. Fijn dat de healing terug te kijken is op het Vimeo kanaal. Nu kunnen wij deze essentiële healing voor het schoonhouden van onze eigen energie lagen vaker doen met je mooie begeleidende woorden."

AANMELDEN