HOME

Gratis downloads

 21 Dagen Stilte Challenge - 'Bring Home Your Heart'
Herontdek de levenskracht en -vreugde als je steeds stiller wordt vanuit je hart.
LEES MEER

 101 Wonderbaarlijke verhalen
Een download van 101 persoonlijke verhalen uit het Medicijnloze Zhineng ziekenhuis in China.
LEES MEER

Chi Neng Healing legt de focus op de verbinding van jouw lichaam, hart, hoofd en ziel waardoor je een diepere staat van HEEL zijn ervaart.

Arianne weet op ieder moment diep tot jouw kern door te dringen; waar is er verandering nodig en hoe kun je dat in je dagelijks leven integreren. Daar waar je mind de neiging heeft om het moeilijk te maken, kan zij het in korte tijd weer terug laten keren naar eenvoud. Je wordt krachtiger dan ooit tevoren en weet nu keuzes te maken die de balans op alle niveaus herstelt en verstevigt. Deze diepgaande en essentiële healing is aanwezig in alle online en live momenten.

De zeeschildpad en mijn verhaal

In veel culturen wordt de Schildpad beschouwd als een heilig dier. Vanuit de Maya wijsheid draagt de Schildpad de kennis van de tijd op haar schild mee. Volgens een Indiaanse legende draagt de Schildpad het continent Amerika op zijn rug. Hindoes zien de Schildpad als de aarde waarop we leven, zwemmend in de oceaan van het universum. Sjamanen zeggen dat zij hun kennis van de Schildpad kregen. En ik ...

LEES MEER OVER MIJN REIS

Coaching en begeleiding

Persoonlijke en diepgaande begeleiding, ondersteuning
Het gaat in onze gezamenlijke sessies ver voorbij vorm, voorbij woorden. Voorbij vastgeroeste patronen. Voorbij alles waarvan we denken dat het belangrijk is. We keren terug naar de essentie ... jouw essentie. Of je nu te maken hebt met een ziekte-proces of er een disbalans is op een ander vlak; je bent welkom.
LEES MEER

Arianne

I am who I am. Not who you think I am. Not who you want me to be. I am me.
LEES MEER

Abonnementen

Wekelijkse online Chi Neng Qigong trainingen, Chi Neng Healing meditaties en maandelijkse supervisie momenten voor gevorderde practitioners.
LEES MEER

Events

Chi Neng Healing, mini-retraites, zomerweken - diverse live events door het jaar heen

LEES MEER