De Helende Reis – Brandon Bays

nachtvlinder st maarten

Helende Reis - The Journey

The Journey, ook wel De Helende Reis genoemd, is een methode ontwikkeld door Brandon Bays. Deze persoonlijke en diepgaande geleide meditatieve Reis naar binnen is er op gericht om lichamelijke, emotionele en geestelijke blokkades op te sporen en van binnenuit blijvend op te lossen. Een eenvoudige en effectieve manier om in contact te komen met wie je werkelijk bent om vervolgens de mogelijkheid te krijgen blokkades op celniveau op te ruimen.

Verander je gedachten en overtuigingen voor automatische verandering van je gezondheid
Overtuigingen die je hebt, hebben altijd een link met gebeurtenissen uit ons verleden en zijn opgeslagen in ons celgeheugen. Als negatieve celherinneringen en opgeslagen negatieve emoties vrij komen, dan krijgen je cellen en zelfs je DNA de kans zich te herstellen.

Veranderingen in je emoties, gedachten en overtuigingen geven automatisch verandering in je gezondheid.
Tijdens een Journey sessie wordt de rode lijn van gebeurtenissen en opgebouwde beschermingsmechanismen van je leven helder. Vervolgens worden alle patronen, gewoontes, overtuigingen en beschermingsmechanismen die niet (meer) bij jou passen en niet gezond zijn voor jou in deze levensfase als het ware schoongespoeld. Al na een sessie zul je merken dat je weer stroomt. Voelt. Helder ziet. Hoort. Staat. Terug naar de Ik die lange tijd verstopt heeft gezeten en niet meer wist hoe nog tevoorschijn te komen.

Mijn persoonlijke Reis
Nadat ik in 2004 in contact kwam met De Helende Reis, is mijn persoonlijke Reis - met name door de combinatie met Chi Neng Qigong - enorm versneld en verdiept. Ik wist gelijk dat ik op deze manier wilde leven en werken: door het beoefenen van Chi Neng Qigong is mijn lichaam en geest in beweging gezet en door het ervaren van een Helende Reis werd ik op een mooie, liefdevolle en zeer diepe manier teruggebracht naar mijn werkelijke zelf.

Begin 2007 heb ik de volledige opleiding tot Journey therapeute bij Brandon Bays afgerond. Sindsdien begeleid ik wekelijks mensen met behulp van deze bijzondere, eenvoudige en zeer efffectieve techniek in individuele sessies.