GRATIS – ‘Healing Circle’

Maandelijkse Healing Circle; voor jou, voor mij, voor onze wereld

 

Maandelijks een live moment.
Een healing circle waar iedereen welkom is.
Een moment waar we samen zijn in een krachtig Qi Veld,
vanuit onvoorwaardelijke liefde
en aanwezig voor diegenen die het nodig hebben.

 

Waarom een Healing Circle

We leven in een bijzondere wereld en tijd. Het geeft rust, vertrouwen en kracht op de momenten dat je samen bent als groep, in een krachtig Qi Veld, in verbinding. Te weten, te voelen dat je niet alleen bent.

Het kan ook zijn dat er sprake van disbalans, ziekte, pijn, verlies en/of verdriet. Hoe belangrijk om een plek te hebben waar je zelf in het midden van licht, liefde en helende Qi mag staan. Rust ervaart. Vertrouwen ervaart. Je gedragen te voelen.

Het opzetten van deze Healing Circle is wat ik kan doen. Maar ik kan dat niet alleen, ik heb daar jullie voor nodig!

 

Wat is een Healing Circle

De Healing Circle is ontstaan in de jaren ’80 in het Huaxia Zhineng Hospital, het medicijnloze ziekenhuis in China. In Nederland hebben we ondermeer de La Qi cirkels die live gegeven worden door een aantal Chi Neng instructeurs en Healing coaches en door mij gedurende de Healing 1daagse en de Healing mini-retraites. Dit zijn echter momenten voor relatief kleine groepen.

Nu wordt het tijd om ook een moment aan te bieden waar we met een grote groep aanwezig kunnen zijn en waar iedereen kan aansluiten.

 

Er is verbinding.
Er is onvoorwaardelijke liefde.
We sturen niet.
We dragen …
Net als Moeder Aarde ons draagt, dragen wij het Veld en diegenen die in het midden van de cirkel aanwezig zijn.
We dragen, liefdevol, veilig.
We zien diegenen in het midden van de cirkel als heel.
De Qi stroomt.
Alles functioneert als normaal.

Hao La
Hao La
Hao La

De Healing Circles zijn gratis en starten om 20.00 uur 's avonds via een speciale Zoom link. Deze link wordt op de dag zelf verstuurd aan diegenen die zich hebben aangemeld via onderstaande link. Je hoeft dit maar 1x te doen, vervolgens ontvang je iedere keer bij een Cirkel de uitnodiging. De Healing Circles worden NIET opgenomen.

Zet de data voor de komende cirkels alvast in je agenda:

zondag 21 april, vrijdag 24 mei en vrijdag 14 juni

We starten om 20.00 uur en de cirkel duurt ongeveer 45 minuten.

 

Schrijf je hier eenmalig in voor toegang tot de Healing Circles / de online academie van Chi Neng Healing. Hierna kun je voor alle informatie altijd terecht op jouw eigen account en heb je via het online platform toegang tot de zoomlink en overige informatie.

 

nb: bij inschrijving wordt je automatisch ingeschreven voor mijn nieuwsbrief (als je die nog niet ontvangt). Mocht je je hiervoor weer willen uitschrijven, dan kun je dat heel makkelijk doen bij het ontvangen van de nieuwsbrief met de link unsubscribe.