GRATIS

Gratis - maandelijkse Healing Circle

Eens per maand komen we samen via Zoom voor een Healing Circle. Deze cirkels zijn essentieel voor deze fase van onze wereld. Deze cirkels zijn er voor jou, voor mij, voor ons allemaal.

"We are in this together and we are holding the space together".

LEES MEER

Gratis video kanaal op Vimeo

Hier op dit gratis deel van mijn Vimeo kanaal vind je een selectie van de 200+ meditatie en trainingvideo's die normaal gesproken alleen bereikbaar zijn via de abonnementen. Ik heb speciaal voor jou een mooie selectie gemaakt met verschillende onderwerpen/thema's. Op deze manier kun jij, op een eenvoudige en toegankelijke manier, ervaren wat Chi Neng Healing jou kan brengen.

KIJK HIER

Gratis - 101 Wonderbaarlijke verhalen uit het medicijnloze ziekenhuis

Het boek 101 Miracles of Natural Healing van Luke Chan is een bijzondere samenvatting van 101 studenten uit het Huaxia Zhineng Hospital, het medicijnloze ziekenhuis van Dr. Pang Ming. Dit boek was mijn eerste boek over Chi Neng Qigong. Direct werd ik geïnspireerd en geraakt door al die 'wonderen'. Maar vooral ging er een wereld voor mij open waarvan ik het bestaan niet wist, of nooit heb durven onderkennen; de wereld van unlimited possibilities.

LEES MEER

Gratis: '21 Dagen Stilte Challenge'

Stil worden is niet het bevriezen van de gedachten in je hoofd. Stil worden is het thuisbrengen van je hart. Tijdens deze 21 dagen wordt je door meditaties, quotes en verdieping iedere dag een minuut langer stil. Dit proces is enorm ondersteunend in het aanwezig blijven in je kracht, in jouw ruimte, in jouw dagelijkse leven. Doe je mee?

LEES MEER