GRATIS

Gratis: 'Healing Circle'

Eens per maand komen we samen via Zoom voor een Healing Circle. Deze cirkels zijn essentieel voor deze fase van onze wereld. Deze cirkels zijn er voor jou, voor mij, voor ons allemaal.  "We are in this together and we are holding the space together".

LEES MEER

Gratis: '21 Dagen Stilte Challenge'

Stil worden is niet het bevriezen van de gedachten in je hoofd. Stil worden is het thuisbrengen van je hart. Tijdens deze 21 dagen wordt je door meditaties, quotes en verdieping iedere dag een minuut langer stil. Dit proces is enorm ondersteunend in het aanwezig blijven in je kracht, in jouw ruimte, in jouw dagelijkse leven. Doe je mee?

LEES MEER

Gratis: '101 Wonderbaarlijke verhalen'

Het boek 101 Miracles of Natural Healing van Luke Chan is een bijzondere samenvatting van 101 studenten uit het Huaxia Zhineng Hospital, het medicijnloze ziekenhuis van Dr. Pang Ming. Dit boek was mijn eerste boek over Chi Neng Qigong. Direct werd ik geïnspireerd en geraakt door al die 'wonderen'. Maar vooral ging er een wereld voor mij open waarvan ik het bestaan niet wist, of nooit heb durven onderkennen; de wereld van unlimited posibilities.

LEES MEER