GRATIS – Doe mee met de ’21 Dagen Stilte Challenge’

'Bring Home Your Heart' - 21 dagen stilte challenge

 

Deze gratis stilte - meditatie challenge is niet alleen maar een uitnodiging om stiller te worden.

Het is een uitnodiging voor je hart om - weer - thuis te komen in jou. 

 

Voor wie
Deze dagen zijn er voor iedereen die zich met hart en ziel wil verbinden met zichzelf, de natuur, de wereld en het grotere Qi Veld. In de stilte die ontstaat ligt het antwoord en in de stilte kan je volledig naar binnen keren. Leer je lichaam van binnenuit kennen. Leer te luisteren naar je hart. Word stil ...

Denken doe je met je hart
Een van de grootste en belangrijkste veranderingen voor mijn fysieke, mentale, emotionele én spirituele gezondheid was het moment dat ik mij volledig realiseerde dat het Chinese karakter voor denken letterlijk betekent; ontspan je hoofd/mind in je hart - denk met je hart. Met deze meditatie challenge wil ik jullie meenemen naar deze ervaring en je uitnodigen om je steeds meer thuis te voelen in je hart.

 

Voel je welkom. Welkom in een gezamenlijk, sterk en liefdevol Qi Veld.
Gun jezelf deze dagen, deze momenten, aanwezig in en met de achtergrond van stilte.

Wil je je gelijk inschrijven, scroll dan verder naar beneden en je kunt vandaag nog beginnen!

 

Stil worden vanuit je hart, niet vanuit je mind
In 2019 was ik samen met mijn vriendin, collega en mede docent van het Chi Neng Instituut - Anouk Steggerda - in China bij teacher Li Hongshi. Tien dagen lang nam hij ons mee naar de stilte en ruimte in ons hart. Dus niet stil worden in je hoofd, maar in je hart ... Wat een kracht, levensenergie en levensvreugde komt er dan vrij ...
Vanaf dat moment is het onze missie om dit met zoveel mogelijk mensen te delen. En dit is een van de stappen die wij hierin hebben gezet. Geleide meditaties en ondersteundende en verdiepende teksten. Voor jullie. Voor een mooiere wereld. Voor een leven vanuit je hart.

 

 

De 'Bring Home Your Heart' meditatie hebben wij de afgelopen jaren diep geïntegreerd in ons dagelijks leven en het is nu tijd om dit met jullie te delen. Vanuit verbinding met eenvoud, diepgang en met onvoorwaardelijke liefde en Qi is deze stilte challenge samengesteld. Voor jullie. Om te delen. Laten we samen volledig aanwezig zijn in de Qi van het hart!

Deze 21 dagen zijn gratis. Het enige wat ik jou vraag is je voornaam en jouw e-mailadres. Je ontvangt dan iedere dag per mail de meditatie en stukjes tekst.

Bij inschrijving wordt je automatisch ingeschreven voor mijn nieuwsbrief. Mocht je je hiervoor weer willen uitschrijven, dan kun je dat heel makkelijk doen bij het ontvangen van de nieuwsbrief met de link unsubscribe.