GRATIS – 101 wonderbaarlijke verhalen

Gratis download van het boek '101 wonderbaarlijke verhalen' - Luke Chan

 

Het boek 101 Miracles of Natural Healing van Luke Chan is een bijzondere samenvatting van 101 studenten uit het Huaxia Zhineng Hospital, het medicijnloze ziekenhuis van Dr. Pang Ming. Luke Chan was in die tijd aanwezig en heeft 101 studenten geïnterviewd en foto's gemaakt. Op de  foto's zie je de student van het interview staan in de houding van een specifieke Zhineng (Chi Neng Qigong) beweging die veel heeft betekent in zijn of haar helingsproces.

 

Alleen al voor de foto's is het boek een absolute aanrader; je wordt meegenomen terug in de tijd, naar het begin van Chi Neng Qigong. Je leest het verhaal hoe ze het centrum binnenkwamen, met welke klachten, pijnen of welke diagnose. Hoe het met ze is gegaan in de tijd dat ze verbleven in het - inmiddels bekend als werelds grootste medicijnloze ziekenhuis - Huaxia Zhineng Hospital en hoe het nu met ze gaat.

Dit boek was mijn eerste boek over Chi Neng Qigong. Direct werd ik geïnspireerd en geraakt door al die 'wonderen'. Maar vooral ging er een wereld voor mij open waarvan ik het bestaan niet wist, of nooit heb durven onderkennen; de wereld van unlimited posibilities.

 

Annelot Lensing heeft het boek vertaald naar het Nederlands. Met toestemming van Annelot wil ik hier de vertaling van het boek als download voor een ieder beschikbaar stellen. Als bron van kennis, van vertrouwen en van verbinding met de kracht en de oneindige mogelijkheden van Zhineng Qigong.

Het enige wat ik vraag voor deze gratis download is jouw e-mailadres. Je ontvangt dan per mail de download. Tevens wordt je hiermee automatisch ingeschreven voor mijn nieuwsbrief. Mocht je je hiervoor weer willen uitschrijven, dan kun je heel makkelijk doen bij het ontvangen van de nieuwsbrief met de link unsubscribe.