Individuele begeleiding – coaching

Coaching – systemisch kijken naar de situatie – opstellingen rondom ziekte – prive begeleiding Chi Neng Qigong, …

Het leven puzzelt me terwijl het zo bere-simpel is. En dat heb ik met jou nou altijd. Jij kan het grote in hapbare stukjes hakken en ik krijg weer vat op mezelf. Bij jou komt het leven thuis.

Coaching
Wat houdt het in als je een afspraak boekt met mij. Waarom zou je dat doen en wat gaan we dan eigenlijk doen. Het antwoord is zo eenvoudig dat dit juist vaak weer mensen afschrikt. Ik werk niet via een vaststaande methode, niet met een vooropgezet plan, maar samen met jou kijken we per keer wat er nodig is.

Alles heeft met elkaar te maken. Alles is verbonden met elkaar. Je ervaringen van nu en van het verleden. Je fysieke krachten en klachten. Je mentale en emotionele rust en achtbaan momenten. Alles zit in jouw systeem en uit zich iedere keer op een andere manier. Tijdens een coachingssessie ontstaat er ruimte, inzicht en helderheid over de situatie.

Twee indrukwekkende sessies met Arianne de Zwart waren nodig om het tij te keren. Het stemmetje is er nog, maar veel minder. De klachten verdwijnen beetje bij beetje. Ik krijg steeds meer rust in mijn leven, een heel nieuwe ervaring. Ik ben energieker en kijk anders tegen zaken aan.

De individuele sessies vinden nog tot half oktober plaats in mijn eigen praktijkruimte in Zuidlaren. Ook is er de mogelijkheid om een afspraak te maken via Zoom (video afspraak). De ervaring leert dat dit zeker zo effectief is. Op deze manier speelt afstand geen rol meer en kan er makkelijker op korte termijn een afspraak worden gepland. Laat je dus niet afremmen door de afstand, er is veel mogelijk en de verbinding en de resultaten zijn zeker net zo sterk als dat we tegenover elkaar zitten.

Intens dankbaar voor de verbindingen die gelegd zijn en de enorme kracht die steeds sterker wordt in mij. Voor het eerst sinds 6 jaar heb ik echt weer een gevoel van eindeloosheid en genoeg toekomst ideeën, naast vooral NU zo genieten van alles, ook de leerprocessen.

Door de aandacht van Arianne en haar bijzondere werkwijze kan zij mij op een vaak verbluffende eenvoudige manier een andere denkwijze laten zien. Deze lost dan zoveel op, waar ik dan weer heel blij van word, mij weer energiek voel en weer ‘grond onder mijn voeten’ voel.

Coaching specifiek voor de bewegingsleer Chi Neng Qigong - voor beginners, gevorderden én instructeurs
Het is fijn om af en toe iemand te hebben die met je mee kijkt. Naar je houding. Naar de manier van bewegen. Naar de uitvoering van bepaalde oefeningen. En vooral: welke oefening en welke gong (een cycli aan bewegingen die je dagelijks beoefend voor een uitgebalanceerd, gezond en sterk fysiek, emotioneel en mentaal lichaam) past bij mij in de huidige situatie. Afhankelijk van je persoonlijke situatie en gezondheid duren de Chi Neng lessen tussen een half uur en een uur. Je betaald hiervoor respectievelijk 35 en 70 euro. De bedragen zijn exclusief 9% BTW.