Maatwerk, coaching, opstellingen, prive les, …

Coaching, maatwerk, healing Therapy, opstellingen rondom ziekte, prive begeleiding Chi Neng Qigong, …

individuele coaching, thema opstellingen en privé Chi Neng lessen;

Het leven puzzelt me terwijl het zo bere-simpel is. En dat heb ik met jou nou altijd. Jij kan het grote in hapbare stukjes hakken en ik krijg weer vat op mezelf. Bij jou komt het leven thuis.

- 60 minuten privé les Chi Neng Qigong - handig bij specifieke vragen en/of klachten, zodat we snel naar de beweging kunnen gaan die het beste past bij jouw situatie en jouw mogelijkheden

- 90 minuten coaching, waarin lichaamswerk, systemisch werk en diep innerlijk werk met elkaar worden afgewisseld en samensmelten tot een traject wat precies past bij jouw vraag van dat moment

Zuidlaren
Iedere woensdag is er een mogelijkheid om een individuele coachingssessie aan te vragen op een mooie en rustige locatie in Zuidlaren.

Arnhem
Eenmaal - soms tweemaal - per maand keer ik terug naar het Oosten voor workshops, lessen en coaching.
De individuele sessies die ik daar geef zijn in het pand van 'de Vliegende Olifant', De Wetstraat 24, Arnhem. Soms zijn er individuele sessies mogelijk op de zaterdagmiddag in Centrum Zweiersdal in Oosterbeek; informeer dan naar de mogelijkheden of kijk op de data in de agenda.

Intens dankbaar voor de verbindingen die gelegd zijn en de enorme kracht die steeds sterker wordt in mij. Voor het eerst sinds 6 jaar heb ik echt weer een gevoel van eindeloosheid en genoeg toekomst ideeën, naast vooral NU zo genieten van alles, ook de leerprocessen.