Individuele begeleiding

Coaching, maatwerk, opstellingen rondom ziekte, prive begeleiding Chi Neng Qigong, …

Het leven puzzelt me terwijl het zo bere-simpel is. En dat heb ik met jou nou altijd. Jij kan het grote in hapbare stukjes hakken en ik krijg weer vat op mezelf. Bij jou komt het leven thuis.

De individuele sessies vinden in onderling overleg plaats. Soms bij jou thuis als je in een situatie zit waar reizen niet mogelijk is. Meestal in mijn eigen praktijkruimte in Zuidlaren of in Arnhem bij 'De Vliegende Olifant'. Steeds vaker vinden sessies ook telefonisch of via skype plaats en de ervaring leert dat dit zeker zo effectief is. Op deze manier speelt afstand geen rol meer en kunnen we makkelijker op korte termijn een afspraak plannen. Laat je dus niet afremmen door de afstand, er is veel mogelijk en de verbinding door het Qi Veld is zeker net zo sterk als dat we tegenover elkaar zitten.

Chi Neng Qigong privé begeleiding
Het is fijn om af en toe iemand te hebben die met je mee kijkt. Naar je houding. Naar de manier van bewegen. Naar de uitvoering van bepaalde oefeningen. En vooral: welke oefening en welke gong (een cycli aan bewegingen die je dagelijks beoefend voor een uitgebalanceerd, gezond en sterk fysiek, emotioneel en mentaal lichaam) past bij mij in de huidige situatie. Afhankelijk van je persoonlijke situatie en gezondheid duren de Chi Neng lessen tussen een half uur en een uur. Je betaald hiervoor respectievelijk 30 en 60 euro. De bedragen zijn incl. 9% BTW voor particulieren, excl. 9% BTW zakelijk of als je een factuur wilt.

Maatwerk
Bij individueel maatwerk kijken we per keer wat er nodig is. Alles heeft met elkaar te maken. Alles is verbonden met elkaar. Je ervaringen van nu en van het verleden. Je fysieke krachten en klachten. Je mentale en emotionele rust en achtbaan momenten. Alles zit in jouw systeem en uit zich iedere keer op een andere manier. Voor mij en voor de client zijn dit soort sessies momenten waar wonderen plaatsvinden. Waar ruimte ontstaat. Een diepe rust en stilte en opening voor de volledige puzzel.
Je betaald een eerste sessie - gemiddeld 1,5 uur per sessie - 100,00 euro, incl. 21% BTW. Vervolgsessies kosten 85,00 euro, incl. 21% BTW. Let op; mocht je een factuur willen, dan zijn de bedragen excl. de BTW en komt deze er nog bovenop.

Twee indrukwekkende sessies met Arianne de Zwart waren nodig om het tij te keren. Het stemmetje is er nog, maar veel minder. De klachten verdwijnen beetje bij beetje. Ik krijg steeds meer rust in mijn leven, een heel nieuwe ervaring. Ik ben energieker en kijk anders tegen zaken aan.

Intens dankbaar voor de verbindingen die gelegd zijn en de enorme kracht die steeds sterker wordt in mij. Voor het eerst sinds 6 jaar heb ik echt weer een gevoel van eindeloosheid en genoeg toekomst ideeën, naast vooral NU zo genieten van alles, ook de leerprocessen.