Chi Neng (Zhineng) Qigong ONLINE

ONLINE Chi Neng Qigong trainingen

wekelijkse mogelijkheden voor online lessen / trainingen

Op de woensdagochtend en de donderdagavond is er de mogelijkheid om mee te doen aan een online Chi Neng (Zhineng) Qigong les - training. Iedereen kan meedoen; beginnend, gevorderd, instructeur, gezondheidsuitdagingen, jong, oud, iedereen. De ideale gelegenheid om in een veilig en sterk Qi Veld jezelf op te laden. Tot rust te komen. In beweging te zijn. Sterker te worden. Het moment waar je mind zich kan en mag verbinden met je hart. Waar iedere vezel, iedere spier, iedere emotie, iedere gedachte zich ontspant.

Als de bewegingen te veel zijn of wellicht te zwaar voor je armen - om wat voor een reden dan ook - dan wil ik je toch uitnodigen om er bij te zijn. Het Qi Veld is liefdevol en helend. De informatie komt hoe dan ook binnen, alsof iedere cel van je lichaam lichter wordt. En wellicht wel het belangrijkste; je hele systeem komt tot rust, ook als je de fysieke bewegingen niet helemaal mee kunt doen of als je de woorden niet altijd begrijpt.

Op de woensdagochtend en de donderdagavond is er een les / training van 60 - 75 minuten (dit kan per keer verschillen). Voor 10 euro kun je mee doen aan een van de twee lessen, of aan beiden.
Mocht financieel een obstakel zijn om mee te doen, stuur me dan even een kort mailtje; je bent hoe dan ook welkom! Jij voelt als geen ander dat dit is wat je nodig hebt en ik creëer deze mogelijkheid en dit liefdevolle Qi Veld voor iedereen. En als geen ander ken ik het 'obstakel' geld ... dus laat dit er niet tussenkomen! Stuur me een mailtje en vervolgens registreer je je; that's all!

Betalingen
Ik wil mij volledig focussen op het Veld, op het samenzijn, op het delen en aanwezig zijn. En me niet bezig houden met administratie. Ik doe dit vanuit vertrouwen en vanuit een keuze waar ik mijn aandacht naar toe breng. Ik wil je vragen om je bijdrage te storten op NL15 TRIO 0338 4798 13. Je kunt dit bijvoorbeeld na een aantal lessen doen of van te voren. Aan jou de keuze.

Iedere zondagochtend een healing / meditatie

Op de zondagochtenden wordt er een speciale healing sessie / Zhineng meditatie gegeven, waaronder sessies zoals deze oorspronkelijk in het Zhineng ziekenhuis in China werden en nog steeds worden gegeven. Deze sessies worden gegeven op donatie basis. Het gaat er hier vooral om dat we met zoveel mogelijk mensen een zo groot mogelijk, liefdevol, helend Qi Veld creëren. Niet sturend. Zelfs geen intenties. Alleen maar pure aanwezigheid, vanuit een open hart.

Wat fijn dat ik weer een les bij je kon volgen, gewoon vanuit mijn eigen slaapkamer!
Het was een heerlijke les; je weet toch elke keer weer op een mooiere manier uit te leggen waar je je aandacht op kunt focussen.

Wat een bijzondere belevenis, gisteren! Dank je wel, daarvoor! Ik vond het heel fijn om hieraan deel te nemen. Er gebeurde van alles, van inspanning , ontroering, ook misselijk, tot rust en vertrouwen. Graag tot de volgende week

... en verders wil ik je laten weten dat hoe jij Zhineng geeft echt fantastisch is; je liefdevolle overgave blijft - via jou - bij mij doorgaan ...

PRAKTISCHE INFORMATIE

woensdagochtend
0508 1208 1908 0209
09.00 - 10.00 uur
donderdagavond
0608 1308 2008 2708
20.00 - 21.00 uur
zondagochtend
1608 2308 3008
09.00 - 09.30 uur
€10.00 per week dat je meedoet
vrijwillige donatie voor de zondagochtend

Registreer eenmalig hier:
Registratie voor de online woensdagochtend training

Registratie voor de online donderdagavond training

Registratie voor de online zondagochtend healing/meditatie

chi