Chi Neng (Zhineng) Qigong ONLINE

ONLINE Chi Neng Qigong trainingen

Let op: de maanden juli en augustus zijn er geen online lessen

Wekelijks online - woensdagochtend, donderdagavond en/of zondagochtend

Iedere woensdagochtend en donderdagavond is er de mogelijkheid om mee te doen aan een online Chi Neng (Zhineng) Qigong training. Iedereen kan meedoen; beginnend, gevorderd, instructeur, gezondheidsuitdagingen, jong, oud, iedereen. De ideale gelegenheid om in een veilig en sterk Qi Veld jezelf op te laden. Tot rust te komen. In beweging te zijn. Sterker te worden. Het moment waar je mind zich kan en mag verbinden met je hart. Waar iedere vezel, iedere spier, iedere emotie, iedere gedachte zich ontspant.

"Ieder heeft zijn eigen manier van lesgeven. Maar bij jou voel ik me nu helemaal thuis. Al de kwartjes lijken nu te vallen. Ik mag nu echt voelen na al die jaren. Jij geeft de informatie die mij lichaam nodig had. Dank je wel ..."

Als de bewegingen te veel zijn of wellicht te zwaar voor je armen - om wat voor een reden dan ook - dan wil ik je toch uitnodigen om er bij te zijn. Het Qi Veld is liefdevol en helend. De informatie komt hoe dan ook binnen, alsof iedere cel van je lichaam lichter wordt. En wellicht wel het belangrijkste; je hele systeem komt tot rust, ook als je de fysieke bewegingen niet helemaal mee kunt doen of als je de woorden niet altijd begrijpt.

De training duurt gemiddeld een uur. Voor wat betreft de zondagochtenden, deze zijn iets anders ingericht;

Iedere zondagochtend een healing / meditatie

Op de zondagochtenden wordt er een speciale healing sessie / Zhineng meditatie gegeven, waaronder sessies zoals deze oorspronkelijk in het Zhineng ziekenhuis in China werden en nog steeds worden gegeven. Tijdens deze sessie creëren we een liefdevol, helend Qi Veld. Niet sturend. Zelfs geen intenties. Alleen maar pure aanwezigheid, vanuit een open hart.

Deze ochtenden zijn heerlijk en een absolute aanrader! En ook weer; iedereen is van harte welkom.

De meditatie/healing is altijd zittend. Zorg er dus voor dat je lekker zit, in een rustige omgeving.

"Zelfs nu nog, als ik stil ben, voel ik mij gedragen door mijn ruggengraat ... zo mooi en bijzonder en helend ... Hao La"

Betalingen
Ik wil mij volledig focussen op het Veld, op het samenzijn, op het delen en aanwezig zijn. En me niet bezig houden met administratie. Ik doe dit vanuit vertrouwen en vanuit een keuze waar ik mijn aandacht naar toe breng. Je kunt een bijdrage storten na de les of bijvoorbeeld na een aantal lessen. Aan jou de keuze. De gegevens staan hiernaast, bij de link van de zoom sessie.

Mocht financieel een obstakel zijn om mee te doen, stuur me dan even een kort mailtje; je bent hoe dan ook welkom! Jij voelt als geen ander dat dit is wat je nodig hebt en ik creëer deze mogelijkheid en dit liefdevolle Qi Veld voor iedereen. En als geen ander ken ik het 'obstakel' geld ... dus laat dit er niet tussenkomen! Stuur me een mailtje en vervolgens registreer je je; that's all!

NB: Mocht administratie ook niet jouw ding zijn en wil je het niet vergeten, dan zou een optie kunnen zijn dat je voor jezelf al een maandelijkse incasso klaarzet voor een bedrag wat voor jou klopt.

Wat fijn dat ik weer een les bij je kon volgen, gewoon vanuit mijn eigen slaapkamer!
Het was een heerlijke les; je weet toch elke keer weer op een mooiere manier uit te leggen waar je je aandacht op kunt focussen.

Wat een bijzondere belevenis, gisteren! Dank je wel, daarvoor! Ik vond het heel fijn om hieraan deel te nemen. Er gebeurde van alles, van inspanning , ontroering, ook misselijk, tot rust en vertrouwen. Graag tot de volgende week

... en verders wil ik je laten weten dat hoe jij Zhineng geeft echt fantastisch is; je liefdevolle overgave blijft - via jou - bij mij doorgaan ...

PRAKTISCHE INFORMATIE

,iedere woensdagochtend
,juli / augustus vakantiestop
,09.00 - 10.00 uur
,bijdrage naar eigen inzicht
,bijdrage storten op NL15 TRIO 0338 4798 13

Zoomlink voor de woensdagochtend les

,iedere donderdagavond
,juli / augustus vakantiestop
,20.00 - 21.00 uur
,bijdrage naar eigen inzicht
,bijdrage storten op NL15 TRIO 0338 4798 13

Zoomlink voor de donderdagavond les

,iedere zondagochtend
,juli / augustus vakantiestop
,09.00 - 09.30 uur
,bijdrage naar eigen inzicht
,bijdrage storten op NL15 TRIO 0338 4798 13

Zoomlink voor de zondagochtend healing/meditatie

chi