Chi Neng (Zhineng) Qigong Volle Maanssessie – ONLINE

ONLINE Chi Neng Qigong Volle Maanssessie – op basis van donaties voor noodhulp in India en Nepal

Vrijdag 5 juni 2020 - Volle Maanssessie SPECIAL

Iedere maand tijdens de Volle Maan beoefenen Chi Neng (Zhineng) Qigong beoefenaars over de hele wereld eenzelfde oefening; de Lift Chi Up & Pour Qi Down methode. Om 20.00 uur op de dag van de Volle Maan sluit men vanuit alle continenten aan, vanuit eenzelfde intentie, vanuit eenheid en verbondenheid. De bewegingen gaan als het ware meer en meer vanzelf, meegenomen in dit sterke Qi Veld. Als één Qi lichaam ...

Op vrijdag 5 juni is het ook een speciale dag in het Tibetaans boeddhisme. Op 23 mei begint de Tibetaanse Saka Dawa maand, waarin de geboorte, verlichting en paranirwana van de Boeddha herdacht wordt. Alle liefdevolle intenties, alle hart gerichte acties worden in deze maand 100.000 maal vermenigvuldigd, met als hoogtepunt de feitelijke Saka Dawa dag - op 5 juni - waarop elke activiteit met honderd miljoen maal is vermenigvuldigd!

Verzoek om hulp vanuit het Kopan klooster in Nepal en het Gaden Jangtse klooster in het zuiden van India.

Zowel in India als in Nepal volgden na het uitbreken van het Covid-19 virus strenge lockdowns. Doordat werken niet meer mogelijk is, en tot zeker 1 juli alles stil zal blijven liggen, zijn honderdduizenden dagloners en hun families in een wanhopige situatie gekomen. Ze hebben geen geld meer en geen voedsel.

Zowel de (Tibetaanse) monniken van het Gaden-Jangtse klooster in Zuid-India, als de (Tibetaanse) monniken en nonnen van het Kopan klooster in Nepal, ondernemen acties om te helpen.

Voor Nepal is de lockdown de grootste ramp sinds de aardbeving omdat talloze families geen inkomen en voedsel meer hebben en in wanhopige situatie verkeren. Deze situatie is ook niet meteen opgelost als de lockdown ophoudt.
Er zijn in Nepal nog niet veel doden gevallen door de corona zelf, maar die zullen er wel spoedig komen door honger en gebrek aan het allernoodzakelijkste als er niet tijdig hulp komt. Daarom heeft het Kopan klooster ook een 2e fase plan gemaakt, om na het einde van de lockdown de verarmde bevolking verder te helpen met overleven en langzaam terug te kunnen keren naar het normale leven.

De online Chi Neng (Zhineng) sessie op vrijdag 5 juni a.s.

Normaal gesproken zijn de Volle Maan sessies gratis bij te wonen. Dit keer wil ik een uitzondering maken en de sessie aanbieden op donatie basis. Het totale donatie bedrag zal ik zelf tot een mooi bedrag naar boven toe afronden en dit ineens schenken aan de Tara Stichting, mijn contactpersoon van de afgelopen 15 jaar. Zij zorgen ervoor dat het volledige bedrag bij de kloosters aankomt en wordt ingezet voor voedselhulp voor de bevolking.

Donaties: kun je storten op NL15 TRIO 0338 4798 13 tnv A. de Zwart en ovv donatie India/Nepal

Aanmelden: zie de link naar de aangemaakte pagina via ZOOM. Er kunnen 100 mensen deelnemen ... en je begrijpt dat dat mijn intentie is! Laten we dit positieve energieveld vanuit de Tibetaanse energie van de Saka Dawa met 100 miljoen vermenigvuldigen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

vrijdag 5 juni 2020
20.00 - 21.00 uur
op basis van vrijwillige donatie

Hier inloggen: Inloggen voor de online Volle Maan sessie SPECIAL

Meeting ID: 950 3955 1506
Password: 311175