Xie Chuan – dagworkshop Zhineng Qigong 9 mei 2019

Dagworkshop Chinese Zhineng Qigong leraar Xie Chuan

I am inside Qi en Qi is inside me

In de week van 6 mei is Xie Chuan een aantal dagen bij ons gezin in Zuidlaren. Gedurende deze dagen zal hij op woensdagavond een lezing verzorgen en op donderdagoverdag een eendaagse workshop. Deze twee activiteiten zijn los van elkaar te volgen.

Teacher Xie Chuan
Ik ken teacher Xie Chuan al sinds het moment dat hij nog bijna geen woord Engels sprak. En dat maakte niets uit. Zijn Qi Veld, zijn integriteit en zijn aanwezigheid doet al gelijk iets met je. Hij raakt je voorbij de woorden. Ondertussen is zijn Engels een stuk verbeterd en ontdek je een wereld aan diepgaande kennis. De combinatie van deze kennis en zijn pure en zuivere aanwezigheid is voor mij iedere keer weer bijzonder om mee te maken en ik ben blij dat ik dit regelmatig mag en kan delen met mensen om mij heen. In zijn ondertussen drukke schema was er gelukkig onverwachts nog een aantal dagen vrij, waardoor er de mogelijkheid is om samen met mij - in het noorden van het land -onder te duiken in dit krachtige Qi Veld.

De dagworkshop
Gedurende deze dag neemt Xie Chuan ons mee vanuit zijn diep gewortelde kennis met Zhineng Qigong en vanuit zijn jarenlange ervaringen vanuit het oorsponkelijke Zhineng Ziekenhuis en het huidige Zhineng Centre in Xi'an. Afgelopen zomer was ik op zijn uitnodiging aanwezig in het Zhineng Centre in Xi'an en ben nog steeds erg onder de indruk wat ik daar heb mogen meemaken.

De lezing is toegankelijk voor een ieder met ervaring en/of belangstelling in Chi Neng (Zhineng) Qigong. Voor de dagworkshop is het handig om op z'n minst zelf Zhineng Qigong te hebben ervaren. Gedurende de dagworkshop worden theorie en praktijk afgewisseld.

Waar nodig zal ik de avond en de dag zoveel mogelijk ondersteunen met vertalingen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

donderdag 9 mei 2019
10.00 - 17.00 uur
Educasa - Julianalaan 57 - Zuidlaren
€67.50 voor cursisten Arianne
€72.50 overig

De prijs is inclusief de dagworkshop, vertalingen, koffie/thee met wat lekkers, zelfgemaakte soep en biologisch fruit tussen de middag. Er is geen uitgebreide lunch, dus neem ook zelf wat mee. Op deze manier kunnen we de prijs laag houden.

Inschrijven dagworkshop voor cursisten Arianne de Zwart

Inschrijven dagworkshop