Chi Neng (Zhineng) Qigong – verdiepingsdag juni 2021 – LIVE

Verdiepende live trainingsdag in het midden van het land

Begin 2020 zijn we met ruim 30 man/vrouw een traject aangegaan van een halfjaar, waarin we de verdieping opzochten van de vorm, van de essentie, van het Qi Veld. Gedurende dit half jaar gebeurde er zoveel - niet alleen persoonlijk, maar ook wereldwijd - dat het programma wat ik had uitgewerkt en de onderwerpen die ik wilde behandelen per keer werden aangepast aan de aanwezige energie. Wat een snelheid ... Wat een Qi ... Wat een ontwikkelingen ...!!!

Mede daarom heb ik besloten om na dit halfjaar traject de dagen los te geven. Op deze manier is het voor deelnemers mogelijk om per keer aan te sluiten en voor mij mogelijk om iedere keer helemaal me te laten leiden door het Qi Veld. Ook kunnen de deelnemers van het eerdere traject gewoon doorgaan met hun verdieping, hun eigen persoonlijke proces. Want dat is het mooie ... het houdt niet op. Het wordt mooier, stiller, zachter, steeds meer in verbinding met het Hart. Back to the essence of Zhineng Qigong.

Your daily life into your daily practise - Your daily practise into your daily life

Hoe ziet zo'n verdiepingsdag eruit
Of beter zou ik kunnen zeggen; hoe zou zo'n dag er uit KUNNEN zien? De tekst die we voor de training van het voorjaar gebruikte meldt het volgende: "We duiken in de theorie en zetten deze gelijk om in de dagelijkse praktijk. Via beweging, voelen en begrijpen. We nemen tijd en ruimte voor ons fysieke lichaam, het voelende hart en ons denkende en - soms - stille hoofd. Dit alles steeds meer als een eenheid, samenwerkend en ondersteunend aan elkaar." Dit is nog steeds de basis.

Voor wie
Deze dagen zijn bedoeld voor 'ervaren' practitioners. Wat mij betreft ben je ervaren als je Chi Neng vanuit je hart voelt. Als je regelmatig voor jezelf traint. Niet alleen voor diegenen die al lesgeven of ergens een opleiding volgen, maar zeker ook voor diegenen die het helemaal voor zichzelf doen vanwege het persoonlijke proces. Jij voelt als geen ander of deze dagen op dit moment voor jou zijn. Mocht het zo zijn dat je twijfelt, voel je vrij om contact met me op te nemen en het te overleggen.

Locatie
De verdiepingsdag in juni is gepland op De Bronhoeve in Cothen. Een locatie die wat alles betreft klopt en waar ik me heel erg thuis voel. En wat zo bijzonder is; Cothen ligt tegen Werkhoven aan en de weg waar De Bronhoeve aan ligt rijdt door naar Samaya. Samaya is het klooster waar ik mijn Level 1 en Level 2 opleiding heb gevolgd. De cirkel is weer rond.

Data De Bronhoeve, Cothen
- woensdag 23 juni 2021

PRAKTISCHE INFORMATIE

23.06
aankomst 09.30 uur
10.00 - 16.00 uur
De Bronhoeve te Cothen
€125.00 incl koffie/thee/lekkers/lunch

Inschrijven verdiepingsdag De Bronhoeve te Cothen