zz__oud__Chi Neng (Zhineng) Qigong – verdieping online

Verdieping – online – verbinden – samen – stilte – Qi van het hart

Your daily life into your daily practise – Your daily practise into your daily life

Door het jaar heen worden er altijd diverse verdiepingsdagen gepland door het land heen. Omdat de omstandigheden veranderd zijn, moesten we deze dagen annuleren of konden er maar een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. In januari 2021 ben ik begon met deze verdieping online aan te bieden. Eens per maand. Iedere maand. Iedere maand weer een laagje dieper, stiller … Voel je welkom, eenmalig of iedere maand … je bent welkom.

… na dit loslaten stroomde de Qi uiteindelijk door mijn hele lichaam; iets wat ik nog nooit op deze wijze zo intens ervaren heb

In de verdieping, maar dan online en ieder vanuit zijn eigen huis. In verbinding via het Veld. Theorie en praktijk. Ervaar het trainen voorbij de vorm en de woorden, dieper naar het voelen en integreren van de beweging, de Qi, de stilte.

Voor mij voelt het alsof er ineens zoveel samenkomt…

Om toch een beetje te voelen alsof we ook een beetje fysiek samen zijn en de ochtend een stukje meer persoonlijk te maken, ontvang je van te voren;

– van te voren zal ik me verbinden met een ieder van jullie en ontvang je een mailtje met een kaart die ik voor je heb getrokken. Een kaart om mee te nemen voor jezelf, aan te komen in jouw Qi Veld, jouw verdiepingsthema van de ochtend

– een heerlijk recept voor iets lekkers – en gezonds – voor tijdens de pauze ?

het kaartje dat je trok voor mij was ik zo blij mee; het voelt als passend bij mij op dit moment en pas het nu dagelijks toe

Je betaald voor de ochtenden 25 euro. De ochtend duurt van 09.00 tot 12.00 uur, met een pauze tussendoor.

PRAKTISCHE INFORMATIE
28.01 25.02 25.03 22.04 27.05 01.07
09.00 – 12.00 uur
je ontvangt een dag van te voren de zoom link
€25.00

Inschrijven online verdiepingsochtend