Chi Neng (Zhineng) Qigong – maandelijkse zaterdagochtend training

Maandelijkse CNQ training in Groningen

Mocht je belangstelling hebben dan is het ook helemaal oké om je op te geven per mail. Op dit moment - vanuit de realiteit dat live activiteiten vaak geannuleerd moeten worden vanwege de diverse maatregelen - wordt het anders een enorm heen en weer geschuif met de inschrijvingen. Dus mail mij als je belangstelling hebt!

Toen ik een aantal jaar geleden verhuisde naar het noorden van het land, begon ik met een hele fijne groep aan wekelijkse lessen in De Borghoeve in Groningen Zuid. In de loop van de jaren is er zo ontzettend veel veranderd dat er helaas geen mogelijkheden meer waren om deze wekelijkse lessen voort te zetten.

Voor diegenen - en uiteraard ook voor anderen - die het fijn vinden om op regelmatige basis samen te trainen, nieuwe dingen te leren, dieper de vorm en de stilte te ervaren, gecorrigeerd willen worden, vragen hebben, ondersteuning nodig hebben, ... Voor al die mensen is er nu de mogelijkheid om eens per maand mee te doen aan een Chi Neng Qigong trainingsochtend.

Het concept is eenvoudig. Je kunt je per keer inschrijven en meedoen. Er is wel een maximaal aantal mensen wat we kwijt kunnen in de ruimte en vol is vol. Ook is deze ochtend alleen geschikt als je al ervaring hebt. Je hebt dus al eerder aan de lessen meegedaan of bijvoorbeeld deelgenomen aan een introductiedag. Als je twijfelt, neem dan even contact met me op.

Your daily life into your daily practise - Your daily practise into your daily life

PRAKTISCHE INFORMATIE

16.01 (vervalt ivm lockdown) 13.02 20.03 24.04 22.05 19.06
aankomst vanaf 09.30 uur
10.00 - 12.30 uur
De Borghoeve te Groningen
€37.50 incl koffie/thee/lekkers

Inschrijven trainingsochtenden De Borghoeve te Groningen