Chi Neng (Zhineng) Qigong in Midlaren

Chi Neng (Zhineng) Qigong lessen in Midlaren – woensdagochtend

​Op de woensdagochtenden worden er Chi Neng Qigong lessen gegeven in Centrum Santosha te Midlaren. Een fijne ruimte, stil, gratis parkeren en met de mogelijkheid om bij mooi weer buiten in de tuin te trainen.

Er zijn in totaal drie groepen; een groep om 09.00 uur, om 11.00 uur en een nieuwe groep om 13.00 uur. Op deze manier kunnen er nog steeds mensen instromen in de lessen, terwijl er voldoende ruimte blijft om ons aan de maatregelen te houden.

Alledrie de groepen zijn doorgaande groepen - je kunt dus op ieder gewenst moment instromen.
De eerste groep is een gevorderde groep.
De tweede groep is behoorlijk vol en is er voor nieuwe mensen - zolang de maatregelen van 1,5 meter afstand gelden - geen plaats.
De derde les is een nieuwe les, ideaal om als beginner in te stromen.

De lessen duren gemiddeld tussen een uur en 5 kwartier. Op deze manier wordt er per les, per moment, gekeken en gevoeld wat er op dat moment nodig is. Ook hebben we op deze manier de ruimte om de les in rust te kunnen afsluiten, waardoor je de opgedane energie - informatie - stilte - Qi kunt integreren en meenemen in je dagelijkse leven. Hierdoor wordt een wekelijkse les veel meer dan 'een uurtje trainen' maar veel meer een deel van je fysieke, mentale en emotionele systeem.

De eerste les is tegelijkertijd een live stream. Dat houdt in dat je de les altijd kunt volgen, ook als het je fysiek niet lukt om er die dag bij te zijn of als je ervoor kiest om voorlopig de lessen alleen maar vanuit je eigen huis te volgen. Dit is vanaf nu dus ook mogelijk.

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

iedere woensdag
muv 3009 1410
09.00 - 10.15 uur
11.00 - 12.15 uur
13.00 - 14.15 uur
Centrum Santosha - Tolhuisweg 26 - Midlaren

Aanschaf vijfrittenkaart

chi