Chi Neng (Zhineng) Qigong in Midlaren

Chi Neng (Zhineng) Qigong lessen in Midlaren – woensdagochtend

LET OP: totdat er weer de mogelijkheid is om met groepen samen te komen, vervallen deze 'fysieke' lessen. Er is de mogelijkheid om online lessen / trainingen te volgen. Iedereen is welkom! Zie meer informatie bij het betreffende agenda item

____________________________________________________________________________________________________________

​Op de woensdagochtenden worden er Chi Neng Qigong lessen gegeven in Centrum Santosha te Midlaren. Een fijne ruimte, stil, gratis parkeren en met de mogelijkheid om bij mooi weer buiten in de tuin te trainen.

Er zijn twee groepen; een groep om 09.15 uur en een groep om 11.00 uur. Beide groepen zijn zogenaamde doorgaande groepen - je kunt dus op ieder gewenst moment instromen.

Je kunt als beginner én als gevorderde practicioner in beide groepen instromen. De lessen duren gemiddeld tussen een uur en 5 kwartier. Op deze manier wordt er per les, per moment, gekeken en gevoeld wat er op dat moment nodig is. Ook hebben we op deze manier de ruimte om de les in rust te kunnen afsluiten, waardoor je de opgedane energie - informatie - stilte - Qi kunt integreren en meenemen in je dagelijkse leven. Hierdoor wordt een wekelijkse les veel meer dan 'een uurtje trainen' maar veel meer een deel van je fysieke, mentale en emotionele systeem.

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

woensdagochtend
09.15 - 10.30 uur
11.00 - 12.15 uur
Centrum Santosha - Tolhuisweg 26 - Midlaren

Aanschaf vijfrittenkaart

Aanschaf tienrittenkaart

chi