Chi Neng (Zhineng) Qigong met/bij paarden

Chi Neng Qigong les bij de paarden – Ubbena

Iedere eerste dinsdag van de maand van 15.30 tot 17.00 uur Chi Neng Qigong les aangeboden in een bijzondere setting in Ubbena. Dit is een samenwerking met Denise Munster, CREF methode coach van Demusa Coaching. Iedereen is welkom om hieraan deel te nemen, met of zonder ervaring.

Indien de weersomstandigheden dit toelaat zullen de oefeningen buiten bij de paarden worden ingezet. Verbonden met de natuur en dat wat er is. Bij slecht weer in de praktijk. Indien gewenst kunnen de oefeningen gedaan worden in de CREF-cirkel. Deelnemers die zich bij de paarden ongemakkelijk voelen kunnen ook buiten bereik van de paarden meedoen.

Ontvangst is om 15.30 uur met een kort rondje over aandachtsgebieden om vervolgens oefeningen te gaan doen. Aansluitend is er ruimte onder het genot koffie/thee na te praten en ervaringen uit te wisselen.

Bijdrage per sessie: € 17,50. Dit is inclusief begeleiding en les van een Chi Neng docente (Arianne) en een CREF-methode coach (Denise), locatiekosten en een consumptie. Vanwege een beperkt aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk.

 

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

09.04 07.05 02.07
15.30 - 17.00 uur
Oudemolenseweg 2 - Ubbena (vlakbij Assen)

Aanmelden via Demusa Coaching

chi