Chi Neng Qigong introductiedag in Groningen – zondag 4 juli 2021

Chi Neng Qigong introductiedag in Groningen

Het Chi Neng Instituut is gevestigd in Arnhem. Als docent ben ik betrokken bij het Chi Neng Instituut en maak deel uit van de opleiding tot Level 1 en Level 2 instructeur en ben ik volledig verantwoordelijk voor de Level 3 opleiding. Omdat ik zelf woonachtig ben in het Noorden van het land en er steeds meer vraag en belangstelling is voor Chi Neng Qigong, hebben we vanuit het Chi Neng Instituut besloten dat er - behalve in Arnhem - tweemaal per jaar een introductiedag in Groningen zal plaatsvinden.

Inspiratie en ontspanning voor lichaam en geest

Op deze dag maak je kennis met Chi Neng Qigong en zul je de krachtige werking van de eenvoudige en sierlijke bewegingen direct zelf ervaren. Je krijgt inzicht in de achtergrond van Chi Neng Qigong en voldoende instructies om zelf thuis te oefenen en te ontdekken wat Chi Neng Qigong kan betekenen voor je energie, je balans en je gezondheid. Je leert hoe lichaam en geest op een natuurlijke manier kunnen samenwerken en je steeds meer vanuit je hart kunt leven.

Heerlijke dag waarbij er veel voorbij is gekomen wat me heel erg aanspreekt. Dit komt vooral door de wijze waarop Arianne les geeft, uitlegt, alles laat stromen in de dag. Dank je wel. Super fijn en ik voel me zo relaxt nu!

Deze oefeningen ga je leren
- de ‘Warming up’; deze oefening bereidt je lichaam voor op de oefeningen die hierna volgen
- de ‘Lift Qi Up’; een oefening die de energie (qi) door je hele lichaam laat stromen
- de ‘3-Centres Merge’; een staande, meditatieve oefening om kracht te ontwikkelen
- de ‘Wall Squats’; een actieve oefening die energie geeft en je hoofd rustig maakt.

Waar is Chi Neng Qigong goed voor?
Chi Neng Qigong is van oorsprong een medische vorm van qigong, ontwikkeld door een westers en oosters geschoolde arts - Dr. Pang Ming. Beoefening van deze vorm van Qigong brengt je energie in balans en versterkt je immuunsysteem. Je merkt al snel dat de oefeningen je kracht geven (niet alleen fysiek!) en dat je uithoudingsvermogen, flexibiliteit en concentratie vergroot worden. Maar Chi Neng Qigong doet meer. Het leert je evenwichtiger met je emoties om te gaan, geeft zelfinzicht en brengt harmonie in je relaties.

En verder helpt Chi Neng Qigong
Balans te ervaren op fysiek, emotioneel en mentaal niveau
Je lichaamshouding te verbeteren
Je stressniveau te verlagen
Blijmoediger en gelijkmoediger te worden…

nb: mocht je belangstelling hebben voor het volgen van de opleiding tot Chi Neng Qigong Level 1 instructeur, deze dag telt gelijk mee voor de opleiding!

PRAKTISCHE INFORMATIE

zondag 4 juli 2021
10.00 - 16.00 uur
Ginkyo zaal - Verlengde Hereweg 187 - Groningen

Inschrijven introductiedag Chi Neng Qigong in Groningen

chi