Chi Neng Qigong – halfjaar training

Verdiepende training Chi Neng Qigong

Begin 2020 zijn er twee groepen begonnen met deze speciale - verdiepende - Chi Neng Qigong training. Vanwege de ontstane situatie rondom het Corona Virus wordt eerst gekeken hoe deze dagen door de deelnemers alsnog gevolgd kunnen worden voordat er nieuwe data komen voor nieuw te vormen groepen.

Gedurende vijf dagen verspreid over een half jaar gaan we aan de slag met een vaste groep. We verdiepen in de theorie en zetten deze gelijk om in de praktijk. Via beweging, voelen en begrijpen. Tijd en ruimte voor ons fysieke lichaam, het voelende hart en ons denkende en (soms?) stille hoofd. Dit alles steeds meer als een eenheid, samenwerkend en ondersteunend aan elkaar.

* De vorm niet alleen kunnen uitoefenen maar ook begrijpen wat je doet, waarom je het doet en hoe te integreren in je dagelijkse leven

* Wat is Qi, wat is het Qi Veld en hoe in te zetten in de dagelijkse realiteit

* Balans en samenwerking van hoofd, hart en lichaam

* Chi Neng Qigong – het spirituele aspect

* Wat is gezondheid, healing, wholing – het medicijnloze ziekenhuis in China en is dit ook mogelijk in mijn eigen woonkamer in Nederland …

... en wat er maar ontstaat in de groep ...

Deze dagen worden gegeven op een plek waar de Qi sterk is. Waar het Veld gedragen wordt en aanwezig is zodat we gelijk de diepte in kunnen duiken. Waar we binnen en buiten kunnen zijn en waar we gevoed zullen worden. Een plek in Midden-Drenthe; De Hof van Axen, Witteveen.

De training

Vanaf eind januari starten er twee groepen; eentje op de dinsdagen en eentje op de woensdagen. Je schrijft je in principe in voor een van die groepen. Mocht je een keer niet kunnen, dan kan die dag ingehaald worden in de andere groep.
Tijdens de vijf dagen van deze training gaan we dieper in op de kennis die er al is. Praktijk en theorie worden afgewisseld. Na iedere dag krijg je ‘huiswerk’ mee naar huis. Je gaat thuis werken aan een gong – een Chi Neng Qigong oefening die je iedere dag uitvoert - zodat we het geleerde werkelijk kunnen integreren én zodat we de trainingsdag erna verder de diepte in kunnen. 

Data

Cyclus DINSDAG: 28 januari – 10 maart – 7 april – 9 juni – 14 juli

Cyclus WOENSDAG: 12 februari – 25 maart – 15 april – 24 juni – 15 juli
de woensdaggroep is al vol!

Aandachtspunten:
- De dagen zijn onderling te wisselen. Je schrijft je in principe in voor de dinsdag- of woensdaggroep. Mocht je een keer niet kunnen, dan kun je de dag inhalen in de andere groep.
- Vanwege de snelheid en de intensiteit van deze dagen en het proces wat we in dit half jaar aangaan is deze cursus voor mensen die al ervaring hebben met Chi Neng Qigong.

Ik verheug mij om met een vaste groep de tijd te hebben om op onderzoek uit te gaan. Wat een mooi begin van 2020 ...

PRAKTISCHE INFORMATIE

dinsdaggroep 28.01 10.03 07.04 09.06 14.07
woensdaggroep 12.02 25.03 15.04 24.06 15.07
aankomst 09.30 uur
10.00 - 16.30 uur
Hof van Axen - Witteveen
€575.00

Inschrijven halfjaartraining dinsdaggroep

Inschrijven halfjaartraining woensdaggroep