Chi Neng (Zhineng) Qigong in Groningen

Chi Neng Qigong lessen in Groningen

LET OP: totdat er weer de mogelijkheid is om met groepen samen te komen, vervallen deze 'fysieke' lessen. Er is de mogelijkheid om online lessen / trainingen te volgen. Iedereen is welkom! Zie meer informatie bij het betreffende agenda item.

____________________________________________________________________________________________________________

Op een mooie en rustige plek in het zuiden van Groningen worden er wekelijks Chi Neng Qigong lessen gegeven op de donderdagavond.

Er zijn twee groepen; een groep om 18.00 uur en een groep om 19.30 uur. Beide groepen zijn zogenaamde doorgaande groepen - je kunt dus op ieder gewenst moment instromen.

Je kunt als beginner én als gevorderde practicioner in beide groepen instromen. De lessen duren gemiddeld tussen een uur en 5 kwartier. Op deze manier wordt er per les, per moment, gekeken en gevoeld wat er op dat moment nodig is. Ook hebben we op deze manier de ruimte om de les in rust te kunnen afsluiten, waardoor je de opgedane energie - informatie - stilte - Qi kunt integreren en meenemen in je dagelijkse leven. Hierdoor wordt een wekelijkse les veel meer dan 'een uurtje trainen' maar veel meer een deel van je fysieke, mentale en emotionele systeem.

PRAKTISCHE INFORMATIE

donderdagavond
18.00 - 19.15 uur doorgaande groep
19.30 - 20.45 uur doorgaande groep
Ginkyo zaal - Verlengde Hereweg 187 - Groningen

Aanschaf vijfrittenkaart

Aanschaf tienrittenkaart

chi