BEGELEIDING

Coachingstraject

Coaching, individuele begeleiding, of welk woord je er maar aan wilt geven. Het gaat in onze gezamenlijke sessies ver voorbij deze woorden. Voorbij vastgeroeste patronen. Voorbij alles waarvan we denken dat het belangrijk is. We keren terug naar de essentie ... jouw essentie. En vanuit daar kijken we naar de huidige situatie.

De sessies zijn in principe online en duren 30 tot 45 minuten. Dit klinkt wellicht weinig, maar je zult al snel ervaren dat dat meer dan genoeg is. We starten met een traject van vier keer - vier keer in maximaal twee maanden tijd. Daarna overleggen we of we nog een cyclus van vier plannen of dat we af en toe een losse afspraak maken als daar behoefte aan is.

"Door de aandacht van Arianne en haar bijzondere werkwijze kan zij mij op een vaak verbluffende eenvoudige manier een andere denkwijze laten zien. Deze lost dan zoveel op, waar ik dan weer heel blij van word, mij weer energiek voel en weer ‘grond onder mijn voeten’ voel."

"Wat een verschil is het voor mij, na de sessie gisteren met jou. Meteen al. Ik heb ervaren dat pijn en verwarring ook kan oplossen door wat ik bij jou deed. Het is een openbaring voor mij dat het ook zo kan."

Begeleiding bij ziekte

Al jaren begeleid ik mensen die te maken hebben met ziekte of een zogenaamde chronische disbalans - fysiek, emotioneel of mentaal. In een periode als deze wordt er van alles geraakt. Het gaat namelijk niet alleen om ziek zijn of beter zijn. Het gaat veel verder dan dat.

Behalve je eigen proces heb je in deze fase te maken met het informatie veld van anderen. De kennis en keuzes van artsen. De emoties van vrienden en familieleden. De hoeveelheid informatie via beeld en tekst. En hoe blijf je in die tsunami aan informatie en emoties in balans, in relatieve rust en in vertrouwen.

"Twee indrukwekkende sessies met Arianne waren nodig om het tij te keren. Het stemmetje is er nog, maar veel minder. De klachten verdwijnen beetje bij beetje. Ik krijg steeds meer rust in mijn leven, een heel nieuwe ervaring. Ik ben energieker en kijk anders tegen zaken aan."

"Intens dankbaar voor de verbindingen die gelegd zijn en de enorme kracht die steeds sterker wordt in mij. Voor het eerst sinds 6 jaar heb ik echt weer een gevoel van eindeloosheid en genoeg toekomst ideeën, naast vooral NU zo genieten van alles, ook de leerprocessen."

Kijk voor een totaal overzicht van de tarieven en een mogelijkheid om te betalen hier