BEGELEIDING

Coachingstraject

Coaching, individuele begeleiding, of welk woord je er maar aan wilt geven. Het gaat in onze gezamenlijke sessies ver voorbij deze woorden. Voorbij vastgeroeste patronen. Voorbij alles waarvan we denken dat het belangrijk is. We keren terug naar de essentie ... jouw essentie. En vanuit daar kijken we naar de huidige situatie.

De sessies zijn in principe online en duren 30 tot 45 minuten. Dit klinkt wellicht weinig, maar je zult al snel ervaren dat dat meer dan genoeg is. We starten met een traject van vier keer - vier keer in maximaal twee maanden tijd. Daarna overleggen we of we nog een cyclus van vier plannen of dat we af en toe een losse afspraak maken als daar behoefte aan is.

Met name de afgelopen jaren merk ik steeds meer de snelheid in alles. En dus ook de snelheid waarmee een test om de hoek komt kijken na een sessie. De snelheid waarmee je wordt ingehaald door de waan van de dag. Vanaf begin 2020 ben ik gaan werken met een individueel traject van een aantal sessies achter elkaar. Online. Voor diegenen die echt stappen willen zetten en dit willen integreren in alle aspecten van het leven. We starten met een lange en intensieve sessie waar we op zoek gaan naar de kern. Deze sessie duurt 60-90 minuten. Daarna spreken we elkaar wekelijks 20-30 minuten om de vinger aan de pols te houden en vooral om je scherp te houden. Zien en begrijpen wat er gebeurt zodat oude patronen werkelijk getransformeerd kunnen worden naar een gezonde en ondersteunende levensstijl. Deze sessies zijn kort maar onvoorstelbaar krachtig. Hier vindt de werkelijke 'deep sea diving' plaats... Na de eerste maand kijken we samen hoe het eventuele vervolg eruit ziet om ervoor te zorgen dat je steeds meer aanwezig kunt zijn - en vooral kunt blijven - vanuit jouw essentie, vanuit jouw hart. Tarieven

"Door de aandacht van Arianne en haar bijzondere werkwijze kan zij mij op een vaak verbluffende eenvoudige manier een andere denkwijze laten zien. Deze lost dan zoveel op, waar ik dan weer heel blij van word, mij weer energiek voel en weer ‘grond onder mijn voeten’ voel."

"Wat een verschil is het voor mij, na de sessie gisteren met jou. Meteen al. Ik heb ervaren dat pijn en verwarring ook kan oplossen door wat ik bij jou deed. Het is een openbaring voor mij dat het ook zo kan."

Begeleiding bij ziekte

Al jaren begeleid ik mensen die te maken hebben met ziekte of een zogenaamde chronische disbalans - fysiek, emotioneel of mentaal. In een periode als deze wordt er van alles geraakt. Het gaat namelijk niet alleen om ziek zijn of beter zijn. Het gaat veel verder dan dat.

Behalve je eigen proces heb je in deze fase te maken met het informatie veld van anderen. De kennis en keuzes van artsen. De emoties van vrienden en familieleden. De hoeveelheid informatie via beeld en tekst. En hoe blijf je in die tsunami aan informatie en emoties in balans, in relatieve rust en in vertrouwen.

Iedere situatie is anders en tegelijkertijd is alles hetzelfde. Voor mij ben je een mooi mens die zijn of haar pad loopt. Een pad waar op dit moment wellicht grotere en kleinere rotsblokken over uitgestrooid zijn. Een pad waar het niet alleen over jou lijkt te gaan, maar waar je ook te maken krijgt met informatie en emoties van mensen om je heen. Hoe blijf je in balans in deze fase? Hoe blijf je bij jezelf en jouw keuzes - als je al weet wat die zijn. Hoe ga je om met veranderingen in en om je heen en de impact hiervan op je emotionele en mentale lichaam. En vooral ... al die vragen waar geen woorden voor zijn. Vanuit een sterke basis van Chi Neng Qigong (medische Qigong met een hele diepe en gefundeerde basis), vanuit kennis en ervaring en vooral vanuit verbinding ondersteun ik je gedurende deze fase van je leven. Tarieven

"Twee indrukwekkende sessies met Arianne waren nodig om het tij te keren. Het stemmetje is er nog, maar veel minder. De klachten verdwijnen beetje bij beetje. Ik krijg steeds meer rust in mijn leven, een heel nieuwe ervaring. Ik ben energieker en kijk anders tegen zaken aan."

"Intens dankbaar voor de verbindingen die gelegd zijn en de enorme kracht die steeds sterker wordt in mij. Voor het eerst sinds 6 jaar heb ik echt weer een gevoel van eindeloosheid en genoeg toekomst ideeën, naast vooral NU zo genieten van alles, ook de leerprocessen."

Kijk voor een totaal overzicht van de tarieven en een mogelijkheid om te betalen hier