COACHING en BEGELEIDING

COACHING en BEGELEIDING – Balans in je Leven

Persoonlijke en diepgaande begeleiding, coaching, ondersteuning

Coaching, individuele begeleiding, of welk woord je er maar aan wilt geven. Het gaat in onze gezamenlijke sessies ver voorbij deze woorden. Voorbij vastgeroeste patronen. Voorbij alles waarvan we denken dat het belangrijk is. We keren terug naar de essentie ... jouw essentie. En vanuit daar kijken we naar de huidige situatie.

Door de aandacht van Arianne en haar bijzondere werkwijze kan zij mij op een vaak verbluffende eenvoudige manier een andere denkwijze laten zien. Deze lost dan zoveel op, waar ik dan weer heel blij van word, mij weer energiek voel en weer ‘grond onder mijn voeten’ voel.

Deep sea diving
Met name de afgelopen jaren merk ik steeds meer de snelheid in alles. En dus ook de snelheid waarmee een test om de hoek komt kijken na een sessie. De snelheid waarmee je wordt ingehaald door de waan van de dag.

Vanaf begin 2020 ben ik gaan werken met een individueel traject van een aantal sessies achter elkaar. Online. Voor diegenen die echt stappen willen zetten en dit willen integreren in alle aspecten van het leven.

We starten met een lange en intensieve sessie waar we op zoek gaan naar de kern. Deze sessie duurt 60-90 minuten. Daarna spreken we elkaar wekelijks 20-30 minuten om de vinger aan de pols te houden en vooral om je scherp te houden. Zien en begrijpen wat er gebeurd zodat oude patronen werkelijk getransformeerd kunnen worden naar een gezonde en ondersteunende levensstijl. Deze sessies zijn kort maar onvoorstelbaar krachtig. Hier vind de werkelijke 'deep sea diving' plaats ...

Na de eerste maand kijken we samen hoe het eventuele vervolg eruit ziet om ervoor te zorgen dat je steeds meer aanwezig kunt zijn - en vooral kunt blijven - vanuit jouw essentie, vanuit jouw hart.

Of ik woorden kan geven aan mijn traject van de afgelopen tijd ... Dan zou ik het willen omschrijven als een zoektocht naar je eigen pad, je ware zelf, waarbij jouw reis ook alle om je heen aanraakt, verklaart en terugvoert naar wat belangrijk is, wat van jou is en dus klopt.

Wat een verschil is het voor mij, na de sessie gisteren met jou. Meteen al. Ik heb ervaren dat pijn en verwarring ook kan oplossen door wat ik bij jou deed. Het is een openbaring voor mij dat het ook zo kan.

Begeleiding tijdens een ziekte proces
Al jaren begeleid ik mensen die te maken hebben met een ziekte proces. In een periode als deze wordt er van alles geraakt; fysiek, emotioneel, mentaal en steeds vaker ook spiritueel. Het gaat namelijk niet alleen om ziek zijn of beter zijn. Het gaat veel verder dan dat. Het gaat over het leven. Over jouw leven.

Iedere situatie is anders en tegelijkertijd is alles hetzelfde. Voor mij ben je een mooi mens die zijn of haar pad loopt. Een pad waar op dit moment wellicht grotere en kleinere rotsblokken over uitgestrooid zijn. Een pad waar het niet alleen over jou lijkt te gaan, maar waar je ook te maken krijgt met informatie en emoties van mensen om je heen.

Hoe blijf je in balans in deze fase? Hoe blijf je bij jezelf en jouw keuzes - als je al weet wat die zijn. Hoe ga je om met veranderingen in en om je heen en de impact hiervan op je emotionele en mentale lichaam.

En vooral ... al die vragen waar geen woorden voor zijn.

Vanuit een sterke basis van Chi Neng Qigong (medische Qigong met een hele diepe en gefundeerde basis), vanuit kennis en ervaring en vooral vanuit verbinding ondersteun ik je gedurende deze fase van je leven.

Twee indrukwekkende sessies met Arianne de Zwart waren nodig om het tij te keren. Het stemmetje is er nog, maar veel minder. De klachten verdwijnen beetje bij beetje. Ik krijg steeds meer rust in mijn leven, een heel nieuwe ervaring. Ik ben energieker en kijk anders tegen zaken aan.

Intens dankbaar voor de verbindingen die gelegd zijn en de enorme kracht die steeds sterker wordt in mij. Voor het eerst sinds 6 jaar heb ik echt weer een gevoel van eindeloosheid en genoeg toekomst ideeën, naast vooral NU zo genieten van alles, ook de leerprocessen.

Onkosten
Individuele begeleiding Chi Neng Qigong; 40 euro per half uur
Individuele begeleiding - coaching, losse sessies; 95 euro per sessie (60-90 minuten)
Deep Sea Diving, intensief coachingstraject per maand; 200 euro per maand voor 4 sessies (twee lange sessies / twee korte sessies)

De bedragen zijn voor particulieren inclusief BTW. Als je een factuur wilt, dan zijn de tarieven excl BTW.
- Chi Neng Qigong sessies; 9% BTW
- Coachingstrajecten; 21% BTW

Neem contact op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie