BALANS IN JE LEVEN

Er is niets om je heen dat geen deel van jou is.
Kijk er vol liefde naar en zie er het licht van de Hemel in.
- Cursus in Wonderen

Persoonlijke coaching - balans in je leven

Juist nu ... Nu, op dit moment, in deze bijzondere fase van de aarde ... Juist nu, nu we tot stilstand komen en er ineens oude patronen en/of oude pijnen naar boven komen ... Juist nu, nu je meer dan ooit ervaart dat je niet terug wilt naar het oude, dat het echt tijd wordt om te veranderen. Juist nu ben ik er in een online coachingssessie of in een sessie op locatie in Zuidlaren. Juist nu ...

Coaching, individuele begeleiding, of welk woord je er maar aan wilt geven … Belangrijk is dat het altijd maatwerk is. Iedere sessie opnieuw. Of je nu voor het eerst komt of al een aantal keren bent geweest. Samen gaan we op zoek naar balans. Naar rust. Ervaren hoe het is als je hoofd, hart en lichaam meer samen gaan werken, meer een eenheid vormen.

Voor wie en wanneer
Voor iedereen en op ieder moment, van jong tot oud. In al die jaren dat ik dit werk doe is iedere keer de vraag weer anders. En vaak is er zelfs nog niet eens een vraag, alleen een gevoel van onrust, van verdriet of het gewoon niet meer weten. Een gevoel dat er iets moet veranderen, maar je geen idee hebt waar het nu precies over gaat.

Het was in één woord FANTASTISCH! Er vallen steeds meer puzzelstukjes op hun plaats. Alleen kwam ik er niet uit en met jouw heldere blik en duidelijke woorden voel ik weer rust en vertrouwen en kan ik weer stappen zetten. Dank je wel!

Begeleiding bij een ziekte proces
Al jaren begeleid ik mensen die te maken hebben met een ziekte proces. Dit kan een proces zijn van jezelf, maar ook van iemand die je heel dierbaar is. In een periode als deze wordt er van alles geraakt; fysiek, emotioneel, mentaal en steeds vaker ook spiritueel. Het gaat namelijk niet alleen om ziek zijn of beter zijn. Het gaat veel verder dan dat. Het gaat over het leven. Om jou als mens, als partner, als ouder, als werknemer of werkgever. Iedere keer weer zoekend naar een nieuwe balans in of na een storm. De ene keer zoekend naar informatie, een volgende keer naar energie en de keer erop naar rust en stilte. Iedere situatie is anders en tegelijkertijd is alles hetzelfde. Net als de natuur hebben wij als mens ook cycli van beweging. En soms is het fijn om daar hulp bij te krijgen.

En omdat het iedere keer anders is, is mijn manier van werken en begeleiden iedere keer weer anders. Altijd vanuit verbinding.

Wat een verschil is het voor mij, na gisteren bij jou. Meteen al toen ik wegging. Ik heb ervaren dat pijn en verwarring ook kan oplossen door wat ik bij jou deed, de opstelling. Het is een openbaring voor mij dat het ook zo kan.

Hoewel mijn workshops, lessen en individuele coaching niet te vatten is in een specifieke 'werkvorm', zal ik de werkvormen van waaruit ik in eerste instantie bijna 15 jaar geleden ben begonnen, waarin ik ben geschoold en waarin ik mij nog continue verdiep hieronder kort uitleggen.

Chi Neng Qigong...
Helende Reis...
Familieopstellingen en opstellingen rondom ziekte...