ARIANNE

"Who am I ..."
What a liberation to realize that the 'voice in my head' is not who I am.
'Who am I, then?'
The one who sees that.
- Eckhart Tolle

Na bijna twintig jaar werkzaam te zijn geweest in diverse functies in het bedrijfsleven, kwam Chi Neng Qigong op mijn pad. En tot mijn grote verbazing wist ik gelijk dat ik hier les in zou geven, terwijl lesgeven en voor groepen staan totaal niet mijn ding was. Binnen een paar maanden zat ik in China en na thuiskomst ben ik gelijk begonnen. Alles veranderde; mijn lichaam werd sterker, de fysieke pijnen verdwenen en mentaal en emotioneel bleef ik groeien.

Vanaf dat moment kwamen er ook heel andere mensen en opleidingen op mijn pad. Mijn eigen praktijk ontwikkelde zich in een snel tempo en werd als eerste uitgebreid met The Journey - Helende Reis - van Brandon Bays. Vervolgens kwam Systemisch Werk op mijn pad. Binnen het systemische werk heb ik me verder gespecialiseerd en een vorm ontwikkeld waarbij het systemische werk en het lichaamswerk samenkomen.

Nu alweer ruim 15 jaar lang komen al mijn zakelijke en persoonlijke ervaringen samen in groepslessen, workshops, retraites en het individueel coachen en begeleiden van mensen. Vanaf eind 2017 ben ik tevens als docent gestart bij het Chi Neng Instituut en geef daar met veel plezier les aan de opleiding tot level 1, 2 en level 3 instructeur.  In december 2018 is het door mij geschreven studieboek Wu Yuan Zhuang, Zhineng Qigong level 3 uitgegeven.

In het najaar van 2021 is mijn droom werkelijkheid geworden: Chi Neng Healing. Chi Neng Healing is een platform voor mensen die geïnteresseerd zijn in heel worden met behulp en ondersteuning van Chi Neng Qigong. Podcasts, blogs, activiteiten ... Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Ik ontmoet je graag,

Arianne

Podcast

Eind 2020 is er een bijzondere podcast opgenomen over mijn leerweg, levenslessen, Chi Neng, moeder zijn, vrouw zijn.
Deze kun je hier beluisteren