ABONNEMENTEN

Abonnementen

Je hebt de keuze tussen drie abonnementen. Alledrie hebben live online momenten en zijn achteraf terug te kijken op mijn Vimeo kanaal. Onbeperkt.

De eerste twee abonnementen zijn voor beginners en gevorderden. Het derde abonnement is meer voor de gevorderde practitioner en Chi Neng / Zhineng instructeurs; er is hier ruimte om zelf je vragen te stellen.

Sluit aan in een krachtig, helend en dragend Qi Veld. Voel je welkom, altijd.

Healing

Iedere zondagochtend ben je online welkom om aanwezig te zijn bij de Chi Neng Healing / Meditatie sessies. Deze sessies zijn voor iedereen toegankelijk en een absolute aanrader!

Je krijgt bij dit abonnement:

 • iedere zondagochtend via zoom een Chi Neng Healing/Meditatie
 • zondagochtend van 09.00-09.30 uur
 • de healing is altijd zittend, met minimale bewegingen
 • voor beginners en gevorderden, voor ieder moment en voor iedere situatie

Onbeperkt toegang tot:

 • het Vimeo kanaal met alle opnames van eerder opgenomen healing sessies
 • je kunt altijd alles terugkijken en herhalen

Waarom voor jou;

 • er bestaat nergens anders een training op dit niveau
 • voor iedereen, zelfs als je fysiek niet in staat bent om de bewegingen mee te doen
 • juist als je te maken hebt met een disbalans - ongeacht of het fysiek, mentaal of emotioneel is - is het van essentieel belang om te kunnen aansluiten in een sterk qi veld vol van vertrouwen, liefde, ondersteuning
 • en juist op die momenten kun je de healing die zo passend is voor jou op dit moment iedere dag herhalen

Je voelt je gedragen door het gezamenlijke en liefdevolle energieveld. Ervaar het zelf!


Maandbedrag:

€15 per maand

(automatische verlenging tot opzegging)

 

Training

Een training waar je lichaam en geest blij van worden. Je wordt sterker en je zelfhelende vermogen wordt weer aangezet.

Je krijgt bij dit abonnement:

 • het volledige abonnement Healing

PLUS

 • maandagavond van 20.00 - 21.00 uur de mogelijkheid om via zoom aan te sluiten
 • woensdagochtend van 09.00 - 10.00 uur de mogelijkheid om via zoom aan te sluiten
 • een training voor je hele lichaam; zachte en diepgaande bewegingen met verdiepende uitleg zodat je nog dieper kunt zakken in de essentie van de beweging
 • voor iedereen die zelf het heft in handen wil hebben en houden

 

Onbeperkt toegang tot:

 • het Vimeo kanaal met alle opnames zodat je altijd alles kunt terugkijken en herhalen zodat je sterker wordt in lichaam en geest

Door het regelmatig herhalen van een training zul je enorm snel verschil merken in je eigen kracht en het herstellend vermogen van je fysieke lichaam.

 

 

 


Maandbedrag:

€27,50 per maand

(automatische verlenging tot opzegging)

Gevorderd

Absolute must voor de gevorderde en/of nieuwsgierige practitioner en instructeur; iedere maand twee uur lang een supervisie waar je terecht kunt met al je vragen

Je krijgt bij dit abonnement:

 • de volledige abonnementen Healing en Training

PLUS

 • Maandelijks een gezamenlijke supervisie waar wordt ingegaan op vragen, waar de laatste inzichten worden gedeeld en waar we dieper ingaan op bepaalde bewegingen en theorieën. Ook toegang tot alle eerder opgenomen supervisie bijeenkomsten, boordevol verdieping en informatie.

Wil je verbonden zijn, steeds meer begrijpen, steeds dieper gaan in je training. Loop je tegen vragen op bij jezelf of bij jouw studenten of in je eigen Healings Proces en ben je al langere tijd bezig met Chi Neng Qigong, dan is dit een absolute aanrader!

De supervisie bijeenkomsten is de enige in zijn soort en enorm populair bij Chi Neng instructeurs en practitioners die sneller die eenheid willen ervaren van body, heart, mind & spirit.

 


Maandbedrag:

€35,- per maand

(automatische verlenging tot opzegging)

Ik bewonder je om alles wat je doet en vooral de manier waarop. Met heel je hart en heel veel liefde en dat straal je ook uit. 

Ik vind het heel aangenaam om te kunnen aansluiten bij jouw Chi Neng Healing sessies. Het geeft me enorm veel innerlijke rust, lichamelijke ontspanning en maakt me vooral bewust om in het NU te zijn. Heel erg bedankt!

Wat een geweldige les deze morgen. Hij voelde als voor mij gemaakt. Alle woorden en gevoelens die je besprak werden super voor mij uitgelegd en gevoeld.

Wow wat een sessie! Veel herkenning en veel dingen die op z'n plek vielen. Niet altijd wordt informatie zo zorgvuldig en diepgaand gedeeld. Heel erg bedankt voor alle energie, aandacht en liefde die aanwezig zijn in al jouw sessies

Abonnementen

Uiteraard kun je voor de maandabonnementen maandelijks - via mail - opzeggen.

Vanaf eind december tot eind februari is het weer mogelijk om tegen een behoorlijke korting een jaarabonnement aan te schaffen; hou de nieuwsbrief in de gaten!