Zomerse Zhineng retraite – 14 t/m 18 september 2020 – VOL

Chi Neng Qigong retraite – terug naar de essentie van het hart

LET OP: in verband met de ontstane situatie en maatregelen rondom het Corona virus het volgende: de zomerse retraite gaat DEFINITIEF DOOR! Omdat we rekening houden met de 1,5 meter afstand tot elkaar, kunnen zich maximaal 12 personen inschrijven. daarnaast zal een ieder een eigen slaapkamer toegewezen krijgen in plaats van een tweepersoonskamer. Eigenlijk wordt het dus een hele persoonlijke, verdiepende en zachte retraite ... precies wat we nodig hebben na de afgelopen maanden!

The real essence lies in your heart

In 2004 kwam Chi Neng (Zhineng) Qigong in mijn leven. En nog iedere dag ben ik hier dankbaar voor. Op iedere mogelijke manier, in ieder aspect van mijn leven ligt Chi Neng Qigong aan de basis. De manier van denken, de essentie vanuit het hart, de ondersteuning door het onvoorwaardelijke, liefdevolle Veld. De manier van bewegen, de dieperliggende kennis van je lichaam, het leren luisteren naar je lichaam, hart en hoofd. Healing. Wholing. Eén worden.

Na heel veel veranderingen en nog meer uitdagingen ben ik gekomen waar ik nu ben. En ik deel. Laat je Qi ervaren. Ik ondersteun in een essentiële transformatie. En leer je hoe je het zelf kunt doen.

In juni 2019 ben ik twee weken terug naar China gegaan; twee weken intensief en alleen maar aan de slag met Chi Neng. Privé training door teacher Li Hongshi. Diep terug naar de essentie. De essentie van het hart. De integratie van het hart in alles. Een training waar nog meer duidelijk is geworden hoe 'de staat van je hart' één op één de 'staat van je qi' weerspiegelt. Gedurende deze training hebben we gewerkt vanuit het nieuwe boek van Dr Pang Ming. Iedere dag Chi Neng Qigong vanuit de theorie van hart en qi. In de zomer van 2019 zijn in het vervolg op deze training twee zomerse retraites georganiseerd. Retraites die alle verwachtingen overtroffen! De reis naar China voor een tweede training dit jaar gaat helaas door de omstandigheden niet door. De essentie van het hart en de verdieping vanuit de kern van Chi Neng Qigong is echter alleen maar nog dieper doorgedrongen en ik kan niet wachten om dit met jullie te delen en samen te ervaren.

We zullen in deze dagen theorie en praktijk afwisselen. Veel trainen, ervaren, integreren. Begrijpen wat je doet en waarom je het doet. En vooral VOELEN wat je doet en waarom je het doet.

VOOR WIE
Deze zomerse retraite is geschikt voor een ieder die Chi Neng (Zhineng) wil integreren in zijn of haar leven. Of je nu te maken hebt met een gezondheidsuitdaging, emotioneel uit balans bent of een hoofd hebt die (te)veel aanwezig is, je bent welkom. Of je nu al Chi Neng (Zhineng) docent bent, van plan bent om de opleiding te doen of het doet voor jezelf, je gezondheid en/of je rust en balans in het leven, je bent welkom. Juist het samenzijn vanuit alle mogelijke disciplines, aandachtspunten en ervaring zorgt ervoor dat we werkelijk kunnen leren. Voorbij vorm. En vooral, dit zijn dagen VOOR JOU. JOUW retraite. Niet de vorm, niet de theorie, maar jij als mens, dat is waar het om gaat. Terug naar JOUW ESSENTIE.

DE HOF VAN AXEN
De Hof van Axen is een beetje mijn tweede thuis, vooral als het gaat om dit soort retraites. Ik kom hier al jaren en de locatie - binnen en buiten - , Jan en Sonja, het eten, het meer en het bos ... alles klopt. Het Qi Veld van de Hof helpt om je na het eerste dagdeel al het gevoel te geven dat je alles achter je hebt gelaten en je vol vertrouwen kunt overgeven aan wat er is en wat er mogelijk is.

OPGAVE
Mocht je belangstelling hebben, laat me dit zo snel mogelijk weten. Er zijn tien slaapkamers en vanwege de huidige omstandigheden zullen deze niet gedeeld worden. Vol is dus vol.

You are not a drop in the ocean, you are the entire ocean in a drop

INCLUSIEF
Het bedrdag voor deze vijfdaagse retraite is 599,00 euro. Dit bedrag is inclusief 9% btw en inclusief:
- start vanaf maandag 14 september om 11.00 uur (aankomst mogelijk vanaf 10 uur) tot vrijdag 18 september met een gezamenlijke, afsluitende lunch
- vier overnachtingen, op basis van een 1-persoonskamer met eigen wastafel
- volpension; volledig verzorgd door een eigen kok, biologisch en vegetarisch en over- overheerlijk!
- vijf dagen lang een bijzonder mooi en passend programma vol met praktijk en theorie. Een werkelijke verdiepingsslag. Dagen vol van 'healing' en 'wholing' op het gebied van lichaam, hart en mind
- Een zeer ervaren trainer / docent die het vermogen heeft het programma ter plekke aan te passen en te verdiepen, afhankelijk van de energie van de groep en jij als individu
- volop ruimte en vrije tijd om te integreren, tot rust te komen, te wandelen in de omringende bossen of te zwemmen in het meer

PRAKTISCHE INFORMATIE

14 t/m 18 september 2020
11.00 uur maandag tot 14.00 uur vrijdag
Hof van Axen - Witteveen
€599.00

Inschrijven vijfdaagse retraite