Vijfdaagse Chi Neng retraite – 14 t/m 18 september 2020

Chi Neng Qigong retraite – terug naar de essentie van het hart

The real essence lies in your heart

In 2004 kwam Chi Neng (Zhineng) Qigong in mijn leven. En nog iedere dag ben ik hier dankbaar voor. Op iedere mogelijke manier, in ieder aspect van mijn leven ligt Chi Neng Qigong aan de basis. De manier van denken, de essentie vanuit het hart, de ondersteuning door het onvoorwaardelijke, liefdevolle Veld. De manier van bewegen, de dieperliggende kennis van je lichaam, het leren luisteren naar je lichaam, hart en hoofd. Healing. Wholing. Eén worden.

Na heel veel veranderingen en nog meer uitdagingen ben ik gekomen waar ik nu ben. En ik deel. Laat je Qi ervaren. Ik ondersteun in een essentiële transformatie. En leer je hoe je het zelf kunt doen.

In juni 2019 ben ik twee weken terug naar China geweest; twee weken intensief en alleen maar aan de slag met Chi Neng. Privé training - samen met vriendin en collega Anouk - door leraar Li Hongshi. Nog dieper naar de essentie. De essentie van het hart. De integratie van het hart in alles. Aansluitend heb ik in de zomer van 2019 twee zomerse retraites gegeven … de mooiste die ik ooit heb mogen begeleiden! In 2020 ga ik weer richting China en zal ik de Qi en het geleerde weer meenemen in de zomerse Qi weken van 2020. Ik verheug me er alweer op!

DE RETRAITE
Tijdens deze retraite zal ik uitgebreid delen wat ik de afgelopen 15 jaar heb geleerd en neem ik jullie uiteraard mee in de verdieping van twee weken privé training met een van de belangrijkste Zhineng leraren die er is; Li Hongshi staat dichtbij de bron van Zhineng, van het 'medicijnloze ziekenhuis', van één zijn met het Qi Veld. Hij is Qi. En vooral; hij is één met Liefde, 'the real essence of everything'.

We zullen deze dagen theorie en praktijk afwisselen. Veel trainen, ervaren, integreren. Begrijpen wat je doet en waarom je het doet.

HET MEDICIJNLOZE ZIEKENHUIS
Deze dagen zullen we dezelfde oefeningen doen zoals deze nog dagelijks worden uitgevoerd in de diverse Zhineng centra in China. We openen ons in het Veld van informatie en van mogelijkheden, zoals ze daar ook doen. Dat betekent dat er veel aandacht is voor je mind, je gedachten; waar zijn deze, wat zeggen deze werkelijk en hoe open je je in 'The Field of unlimited possibilities'. Persoonlijke ervaringen, ervaringen uit het Zhineng Centrum en ervaringen van cursisten, leerlingen en cliënten van de afgelopen jaren dragen bij aan je eigen vertrouwen en het vertrouwen in het Qi Veld.

VOOR WIE
Deze vijfdaagse retraite is geschikt voor een ieder die Chi Neng (Zhineng) wil integreren in zijn of haar leven. Of je nu te maken hebt met een gezondheidsuitdaging, uit balans bent of een hoofd hebt die (te)veel aanwezig is, je bent welkom. Of je Chi Neng (Zhineng) docent bent, van plan bent om de opleiding te doen of dit helemaal voor jezelf doet, je bent welkom. Juist het samenzijn vanuit alle mogelijke disciplines, aandachtspunten en ervaring zorgt ervoor dat we werkelijk kunnen leren. Voorbij vorm.

DE HOF VAN AXEN
De Hof van Axen is een beetje mijn tweede thuis, vooral als het gaat om dit soort retraites. Ik kom hier al jaren en de locatie - binnen en buiten - , Jan en Sonja, het eten, het meer en het bos ... alles klopt. Het Qi Veld van de Hof helpt om je na het eerste dagdeel al het gevoel te geven dat je alles achter je hebt gelaten en je vol vertrouwen kunt overgeven aan wat er is en wat er mogelijk is.

OPGAVE
Mocht je belangstelling hebben, laat me dit zo snel mogelijk weten. Er zijn maximaal 20 slaapplaatsen (op basis van 2-persoonskamers) en vol is vol. Als je nog niet kunt betalen of je wilt betalen in termijnen, stuur me dan een mail. Alles is mogelijk, als ik het maar weet.

You are not a drop in the ocean, you are the entire ocean in a drop

INCLUSIEF
Het bedrdag voor deze vijfdaagse retraite is 599,00 euro. Dit bedrag is inclusief 9% btw en inlcusief:
- vier overnachtingen; op basis van een 2-persoonskamer met eigen wastafel
- volpension; volledig verzorgd door een eigen kok, biologisch en vegetarisch en over- overheerlijk!
- vijf dagen lang een bijzonder mooi en passend programma vol met praktijk en theorie. Een werkelijke verdiepingsslag. Een week vol van 'healing' en 'wholing' op het gebied van je lichaam, je hart en je mind.
- Een zeer ervaren trainer / docent die het vermogen heeft het programma ter plekke aan te passen en te verdiepen, afhankelijk van de energie van de groep en jij als individu
- volop ruimte en vrije tijd om te integreren, tot rust te komen, te wandelen in de omringende bossen of te zwemmen in het meer

PRAKTISCHE INFORMATIE

14 t/m 18 september 2020
14.00 uur maandag tot 14.00 uur vrijdag
Hof van Axen - Witteveen
€599.00

Inschrijven vijfdaagse retraite