Vierdaagse Zhineng Qigong retraite met leraar Xie Chuan – 12 okt 2020

12 t/m 15 oktober 2020 – 4daagse Zhineng Qigong retraite met leraar Xie Chuan

Wegens de maatregelen die er genomen moeten worden ivm de 1,5 meter afstand regeling is er slechts plaats voor 10 deelnemers. Op deze manier kan iedereen een eigen kamer krijgen, waar normaal gesproken de kamers worden gedeeld. Doordat de retraite op deze manier een stuk persoonlijker en intenser wordt én er sprake is van 1-persoonskamers, is de totaalprijs iets hoger dan normaal.

VOOR WIE
Deze vierdaagse retraite is geschikt voor een ieder die steeds meer Chi Neng (Zhineng) wil integreren in zijn of haar leven. Veel mensen hebben al kennis gemaakt met leraar Xie Chuan de afgelopen jaren. Je komt niet bij deze leraar om een vorm aan te leren. Je komt omdat je weet dat hij je raakt. Omdat hij een sterk en helend Qi Veld weet neer te zetten. Omdat hij je aanzet tot werkelijke verandering. Hij is bloedeerlijk en glashelder. Als je er aan toe bent om je over te geven aan iets wat je mind in het begin niet kan volgen, om na afloop vol verwondering weer naar huis te gaan, dan ben je bij leraar Xie Chuan op het juiste adres. Hij heeft het in zich om je kennis te laten maken met jouw eigen Helend Vermogen. Hij spiegelt en opent vervolgens de deur naar die gedachten en patronen die je nog blokkeren. Wat gebeurt er als je die in deze week kunt loslaten door zijn teachings in combinatie met 'meditatie in beweging'...

DE HOF VAN AXEN
De Hof van Axen is een beetje een tweede thuis voor leraar Xie Chuan en mij, vooral als het gaat om dit soort retraites. Wij komen hier al jaren en de locatie - binnen en buiten - , Jan en Sonja, het eten, het meer en het bos ... alles klopt. Het Qi Veld van de Hof helpt om je na het eerste dagdeel al het gevoel te geven dat je alles achter je hebt gelaten en je vol vertrouwen kunt overgeven aan wat er is en wat er mogelijk is.

INCLUSIEF
Het bedrag voor deze vierdaagse retraite is 599,00 euro. Dit bedrag is inclusief btw en inclusief:
- drie overnachtingen; op basis van een 1-persoonskamer.
- volpension; volledig verzorgd door een eigen kok, biologisch en vegetarisch en over- overheerlijk!
- uitgebreide teachings in de ochtend en middag. Training / meditatie in de avond.
- wanneer nodig vertaling van leraar Xie door Arianne de Zwart. Zij werken al jarenlang samen en zijn zeer goed op elkaar ingespeeld. Arianne weet op een zeer deskundige manier de vertaalslag te maken van het Chinees/Engels naar het Nederlands.
- volop ruimte en vrije tijd om te integreren, tot rust te komen, te wandelen in de omringende bossen of stil te worden met uitzicht op het meer.

PRAKTISCHE INFORMATIE

12 oktober t/m 15 oktober 2020 VOLGEBOEKT
11.00 uur maandag tot 14.30 uur donderdag
Hof van Axen - Witteveen
€599.00

Aanmelden vierdaagse Zhineng Qigong retraite Xie Chuan - 12 oktober 2020