Vierdaagse Chi Neng Qigong retraite met Arianne de Zwart – 12 t/m 15 okt 2020

12 t/m 15 oktober 2020 – 4daagse Chi Neng Qigong retraite met Arianne de Zwart

Wegens de maatregelen die er genomen moeten worden ivm de 1,5 meter afstand regeling is er slechts plaats voor zo'n 12 deelnemers. Op deze manier kan iedereen een eigen kamer krijgen, waar normaal gesproken de kamers worden gedeeld. Doordat de retraite op deze manier een stuk persoonlijker en intenser wordt én er sprake is van 1-persoonskamers, is de totaalprijs iets hoger dan normaal.

VOOR WIE
Deze vierdaagse retraite is geschikt voor een ieder die steeds meer Chi Neng (Zhineng) wil integreren in zijn of haar leven. De verdieping, het programma, het thema van deze vier dagen ontstaat door de energie van dat moment en door de groep. De teachings zijn altijd vanuit het hart, in verbinding en transformerend.

Nog hartelijk bedankt voor je geweldige inzet, we hebben het ongelofelijk goed getroffen met jou als docent. Dankbaar, stil in de oceaan van Qi...

Ik vond jouw begeleiding heel aandachtig en subtiel. Daarnaast de informatie die je gaf over het fysieke, emotionele, mentale lichaam, de externe en de interne qi, de drie dantians, de opbouw van de wervelkolom en de manier waarop je ons 'neerzette' in onze natuur was: Prachtig! En ja, je was heel scherp op valkuilen en specifieke aandachtspunten, heel mooi. Ik hoor sommige zinnen nog nagalmen die je zei 🙂

Ja het is zeker een mooie reis en het begint pas...

DE HOF VAN AXEN
De Hof van Axen voelt een tweede thuis, vooral als het gaat om dit soort meerdaagse retraites. Ik kom hier al jaren en de locatie - binnen en buiten - , Jan en Sonja, het eten, het meer en het bos ... alles klopt. Het Qi Veld van de Hof helpt om je na het eerste dagdeel al het gevoel te geven dat je alles achter je hebt gelaten en je vol vertrouwen kunt overgeven aan wat er is en wat er mogelijk is.

INCLUSIEF
Het bedrag voor deze vierdaagse retraite is 550,00 euro. Dit bedrag is inclusief 9% btw en inclusief:
- drie overnachtingen; op basis van een 1-persoonskamer
- volpension; volledig verzorgd door een eigen kok, biologisch en vegetarisch en over- overheerlijk!
- uitgebreide teachings in de ochtend en middag, meditatie in de avond
- volop ruimte en vrije tijd om te integreren, tot rust te komen, te wandelen in de omringende bossen of stil te worden met uitzicht op het meer.

PRAKTISCHE INFORMATIE

12 oktober t/m 15 oktober 2020
11.00 uur maandag tot 14.30 uur donderdag
Hof van Axen - Witteveen
€550.00

Aanmelden vierdaagse Chi Neng Qigong retraite - oktober 2020